resim yok
23 Temmuz 2014 - 10:47
Magazin

Kanseri yendi sete döndü!

Sinema ve beyazcamda birçok yapımın altında imzası bulunan yapımcı yönetmen Tomris Giritlioğlu, sağlığına kavuştuktan sonra yepyeni bir dizi için kolları sıvadı.

 

İşte detaylar:

 

GİRİTLİOĞLU'NDAN YENİ SEZONA YEPYENİ BİR BALKAN PROJESİ

Uzun süredir kanser tedavisi gören ve rahatsızlığını tamamen atlatan ünlü yapımcı yönetmen Tomris Giritlioğlu, 'Kayıp Şehir'den sonra yeni bir büyük projeye imza attı.

Sinemaya birçok oyuncu kazandıran Giritlioğlu, Makedonya'da çekilecek olan dizinin kadrosunu oluşturuyor.

Giritlioğlu yakında mekan belirlemek üzere Makedonya'ya gidecek.

 

İKİ YÖNETMENLİ DİZİ

Nejat İşler, Nik Xhelilaj gibi isimleri bulup sektöre kazandıran Giritlioğlu, bu projede isimsiz oyuncularla çalışacak. Çekimlerinin bir ayağı da Makedonya'da olacak.[reklam]

'Son Destan' isimli dizinin yapımcısı ise BKM. Platosu kurulan dizi için özel olarak kostüm, araç ve mobilyalar alındı.

Yersiz Yurtsuz, Gözyaşı Çetesi, Sultan Makamı ve Yeditepe İstanbul'un senaristi Ali Ulvi Hünkar'ın kaleme aldığı projeyi iki yönetmen çekecek.

 

''DÖRDÜNCÜ YILA GİRDİK''

Proje yönetmenliğini yapacak olan Giritlioğlu, şöyle konuştu:

''Çok heyecanlıyım. İnşallah tutar. Proje hakkında çok konuşmak istemiyorum ama mükemmel bir senaryo. Samimi ve iyi bir işi yaparsanız tutar.

Sağlığıma gelince dördüncü yıla girdik. Sağlığım gayet iyi. Tedaviden beri her şey gayet güzel gidiyor. Kontrollerimiz artık senede bire indi.''

 

 

ÜNLÜ DİZİ OYUNCUSUNA IŞİD ŞOKU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin