resim yok
26 Mart 2013 - 00:00

Kanal D'nin başarılı yapımlarından "Kayıp Şehir" dün akşam izleyenlerine veda etti.

Ekranlara mutlu sonla veda eden "Kayıp Şehir'in son bölümünde bunlar yaşandı…

AYSEL ÇİLEM’İ EVLATLIK EDİNDİ

Aysel, Çilem'i Çocuk Esirgeme Kurumu'na vermekten vazgeçti ve onu evlat edindi. Çilem'in babasından şiddet dolu bir telefon alan Aysel, soluğu poliste aldı.

Çilem’in babası olmak konusunda ısrarcı olan İrfan ise, Süper Lig'den bir teklif aldı.

AYSEL'DEN İRFAN'A EVLENME TEKLİFİ

Final sahnesinde ise diğer dizilerden farklı bir şey yaşandı ve Aysel, İrfan'a evlenme teklifi etti.

Çilem’i yanına alıp bir anda alt kata inen İrfan, evlat edindikleri kızlarını ailesine tanıştırdı ve Aysel ile evlenecekleri haberini verdi.

Annesi ve İsmail Abi’sinin karşı çıkmalarına rağmen başta dedesi olmak üzere tüm kardeşleri evlilik kararını onayladı ve İrfan’ı tebrik etti.

 



ZEYNEP İSMAİL'İ TERK EDİYOR

İş yerinden bir arkadaşıyla yakınlaşmaya başlayan İsmail, evden çıkarken telefonunu masada unuttu.

O sırada gelen mesajı okuyan Zeynep, kocasının “gece iş var, geç geleceğim” bahanesinin nedenini öğrendi ve yıkıldı. Ama Zeynep, telefonunu almak için geri gelen İsmail'e renk vermedi. Eve gelen İsmail, karısı yerine onun bıraktığı mektubu buldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin