Kayıtdışı dizisi ara mı verdi?

Fox Tv'de ekranlara gelen Kayıtdışı dizisi ara mı verdi? Yapımını üstlenen Karga Seven Pictures Türkiye açıklama yaptı. Dizinin, Erkan Petekkaya'nın ayağını sakatladığı için çekimlerine ara verildiğini söylendi.

Berfu Gürle
04 Kasım 2017 - 11:31
Gündem

Kayıtdışı dizisi ara mı verdi? Fox Tv'nin sevilerek takip edilen aksiyon dizi Kayıtdışı ara veriyor. Başrol oyuncusu Erkan Petekkaya'nın ayağının kırılması çekimlerin ertelenmesine neden oldu. Karga Seven Pictures Türkiye'nin açıkladığı bilgiye göre dizi bir süre çekilmeyecek.

Karga Seven Pictures Türkiye'nin açıklaması;

"Yapımcısı olduğumuz Kayıtdışı dizisinin başrol oyuncusu Sayın Erkan Petekkaya'nın ayağının kırılması sebebiyle dizi çekimlerine bir süre ara verildiğini duyurur, değerli oyuncumuza ve tüm sevenlerine geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Karga Seven Pictures Türkiye"

Otomobile binerken gelen kaza!

17-11/04/erkan-petekkaya-ayagini-kirdi.Jpeg

Bir alışveriş merkezinden çıkarken aracına doğru ilerleyen Erkan Petekkaya, yanlış bir hareket yaptığı için ayağını burktu. Ayak bileği için doktora giden Petekkaya'nın ayağına yapılan kontroller sonrasında kırıldığı öğrenildi. Kayıtdışı dizisinin başrol oyuncusu olan Erkan Petekkaya'nın geçirdiği talihsiz kaza sonucunda dizinin yapımı Karga Seven Pictures Türkiye tarafından açıklama geldi. Dizi çekimlerine bir süre ara veriliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin