Kayıtdışı dizisinde sürpriz isim! Yotuber Orkun Işıtmak diziye konuk oluyor!

Fox Tv'de seyircisiyle buluşan Kayıtdışı dizisinde sürpriz isim konuk oldu. Milyonlarca takipçisi olan Orkun Işıtmak diziye konuk oluyor.

Berfu Gürle
23 Ekim 2017 - 16:00
Yeni Bölüm

Türk dizi camiyasında bir ilk yaşanacak. İlk kez bir Youtuber diziye konuk oyuncu olacak. Fox Tv'nin sevilerek takip edilen dizisi Kayıtdışı'na Yotuber Orkun Işıtmak konuk oluyor.

Kayıtdışı başrollerinde Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert'in yer aldığı dizi her Pazartesi saat 20:00'da Fox Tv'de ekranlara geliyor.

17-10/23/orkun-isitmak-kayitdisi.JPG

Kayıtdışı dizisinde Bahar Şahin, İpek Filiz Yazıcı ve Batuhan Yelekoğlu’nun arkadaşı rölüyle yer alacak Işıtmak için yeni bir deneyim olacak. 

Kayıtdışı 6. Bölüm Fragmanı 

 

Kayıtdışı 6. Bölüme ne olacak

Hastahaneden çıkarılan Orhan, Ali Kemal ve Zeynep'i kaçırır. Kaçırıldıkları evde kurulan tuzaklardan kaçmak Ali Kemal ve Zeynep için hiçte kolay olmayacaktır. Ekip, Ali Kemal'e ulaşamayınca aramaya koyulur. Melek'in Ekrem'e karşı düzenlediği operasyon başarısız olunca, üstlerinden gelen kararlar onu köşeye sıkıştıracak. İlaç ve silah sevkiyatlarını sorunsuz bir şekilde gerçekleştiren Ekrem, durumdan oldukça mutludur. Zeynep'in kaçırıldı haberini öğrenen Kerem'in mutluluğu uzun sürmeyecektir. Ali Kemal ve Zeynep'i bulmak için Adnan'ı görevlendiren Ekrem, heyecanlı bir bekleyiş alır. Orhan'ın hazırladığı tuzak dolu eve girmek zorunda kalan Adnan'ı tehlikeler beklemektedir. Nejat ise Cafer ve arkadaşları tarafından öldürüyesiye dövülmüş ve hastahanede yaşam mücadelesi vermiştir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin