Kayıtdışı Dizisinin Afişi Yayınlandı!

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert’in yer aldığı Kayıtdışı dizisi, bu Pazartesi günü saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşacağı haberini hafta başında sizlere bildirmiştik.

Ertan Hekimler
13 Eylül 2017 - 23:44
Gündem

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert’in yer aldığı Kayıtdışı dizisi, bu Pazartesi günü saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşacağı haberini hafta başında sizlere bildirmiştik.

Şimdi de kayıtdışı dizisinin afişi bugün itibariyle FOX TV tarafından paylaşıldı. Afişte, Erkan Petekkaya yanı sıra hemen arkasında Songül Öden ve Dolunay Soysert'i görüyoruz.

17-09/13/djcjfhjwaaaad5b-1505334999.jpg

Erkan Petekkaya, uluslararası bağlantıları olan bir suç organizasyonunu çökertmekle görevlendirilmiş bir istihbarat ajanını canlandıracağı yeni dizi için “Yeni bir hikaye, yeni bir macera ve harika bir kadro. Çok farklı bir proje ile seyirci karşısına çıkacağımız günü heyecanla bekliyorum. Ekranı çok özledim ve bu özlemin dinmesine çok az bir zaman kaldı” diyerek heyecanını dile getirdi.

Kayıtdışı dizisinin başrol oyuncuları dışında ayrıca; Uğur Polat, Nur Sürer, Ali Düşenkalkar, İsmail Hacıoğlu, Tugay Mercan, Burak Yamantürk, Serdar Orçin, Kadim Yaşar ve Müge Boz gibi birçok deneyimli oyuncu yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin