resim yok
25 Mart 2006 - 00:00

Kayserililer, Abdullah Gül'ün internet sitesi olan "www.abdullahgul.gen.tr"'ye mesaj göndererek "Hacı" dizisini şikayet etti. Kayserili İlker Sarıkaya, Kayseriler adına Abdullah Gül'ün internet sitesine gönderdiği mesajda; dizinin çekim aşamasında Kayseri insanının şeriat özlemcisi olarak yansıtıldığını belirterek, meydandaki Kurşunlu Camii'de yapılan çekimlerde halkın çok barbar gösterildiğini iddia etti. Sarıkaya, "Bir memur olarak bu görüntüler çok ağrına gidiyor. Oyuncu seçimi için Kayseri İCCT Ajansa gittim, ama ordaki patron bayan bana "Terörist tipli, şeriatçı, pis görünümlü, camiden çıkıp Allah Allah diye etrafa saldıran tipler lazım" dedi. Çok rencide oldum. Kayseri'deki zengin insanlar, devletin askerine karşıymış gibi gösteriliyor" diyerek, Gül'e dert yandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin