'Kelebeğin Rüyası' adım adım Oscar adaylığına doğru!

Türkiye'nin Oscar aday adayı 'Kelebeğin Rüyası' filminin tanıtımı için önceki akşam Los Angelas'taki Türkiye Başkonsolosluk konutunda bir davet verildi.

resim yok
27 Kasım 2013 - 09:37
Magazin

Türkiye'nin Oscar aday adayı 'Kelebeğin Rüyası' filminin tanıtımı için önceki akşam Los Angeles'taki Türkiye Başkonsolosluk konutunda bir davet verildi.

 

RENKLİ GECE

Yılmaz Erdoğan ve başrol oyuncusu eşi Belçim Erdoğan Bilgin'in ev sahipliği yaptığı geceye, ünlü oyuncu Maria Dinulescu da katıldı.

 

ŞİİR OKUDU

Yılmaz Erdoğan ise gecede hem İngilizce, hem de Türkçe şiirler okudu.

 

KLARNET ZİYAFETİ

"Bu Yol Nereye Gider?" isimli şiirini İngilizce ve Türkçe olarak seslendiren Erdoğan'ın ardından sahneye çıkan Serkan Çağrı da klarnet ziyafeti sundu.

Erdoğan çifti, ertesi gün Serkan Çağrı ile birlikte Los Angeles'taki Mama's Secret Cafe'ye gitti.

Üçlü, mekanın sahiplerinin ricası üzerine kafenin bir duvarına ellerinin şeklini çizip imza attı.

 

BÜTÇE YÜKSEK

Yıl­maz Er­do­ğan, 86'n­cı Aka­de­mi Ödül­le­ri­’n­de 'En İyi Ya­ban­cı Fil­m' da­lın­da aday ada­yı gös­te­ri­len 'Ke­le­be­ğin Rü­ya­sı­' fil­mi­nin ta­nı­tım fa­ali­yet­leri için 4 ay Ame­ri­ka­'da ka­la­cak.

Şu sı­ra­lar eşi ve fil­min baş­rol oyun­cu­su Bel­çim Bil­gin ile bir­lik­te Los An­ge­la­s’'ta olan Er­do­ğan her haf­ta bir gös­te­rim dü­zen­li­yor.

 

Ün­lü yö­net­men ve oyun­cu, fil­min ta­nı­tım ve gös­te­rim­le­ri için 1,2 mil­yon do­lar har­ca­ya­cak.[reklam]

FİLMİN HİKAYESİ

Zonguldak'ta yaşayan, iki genç şair Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu, yeni yeni modernleşen bu madenci kentinde memuriyet hayatlarını sürdürürken, bir yandan da sanatla, edebiyatla ve en çok da şiirle iç içe yaşamaktadırlar.

Ayakları üzerine yeni kalkan genç Cumhuriyet, bir yandan modernleşme çabasındayken, aynı yıllarda Avrupa'da da çetin bir savaş yaşanmaktadır.

Belediye Başkanı'nın kızı Suzan'ın Zonguldak'a geri gelmesiyle Rüştü ve Muzaffer'in şiire olan inancı daha da artar. Henüz lise öğrencisi olan Suzan, çevrenin istememesine rağmen iki gençle yakın arkadaş olur. Fakat 1940'lı yılların vebası olan verem, iki genç insanın da sağlığını git gide tehdit etmektedir. Rüştü ve Muzaffer'in hem kendi gelecekleri, hem de dünyanın gidişatı hayra alamet değildir...

 

 

KELEBEĞİN RÜYASI İÇİN BÜYÜK YATIRIM! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin