Kelsey Grammer Modern Family'e konuk oluyor!

Usta aktör Kelsey Grammer, ABC'nin hit sitcom'u Modern Family'e konuk oyuncu olarak katılıyor.

Volkan Küçükel
01 Kasım 2016 - 15:40
Magazin

Eskilerin Dr. Frasier Crane'i, Modern Family'e ev ziyaretinde bulunuyor!

Entertainment Weekly'nin haberine göre, usta aktör Kelsey Grammer ABC'nin hit sitcom'una konuk oyuncu olarak katılıyor.

Beş Emmy ödülü sahibi Keith dizide nasıl bir rolle karşımıza çıkacak dersiniz?

GRAMMER'IN DİZİDEKİ ROLÜ

Aktör dizide bir sirk yöneticisi aynı zamanda Cam'in (Eric Stonestreet) eski erkek arkadaşı Keith rolüyle hikayeye dahil olacak.

16-11/01/kelsey-grammer-modern-family.jpg

Grammer'ın Modern Family'e konuk olması aslında çok sürpriz değil! Zira Modern Family yaratıcıları Steven Levitan ve Christopher Lloyd ile Grammer arasında eskiden beri süregelen iyi bir ilişki mevcut. Frasier'ın yazar kadrosunda bulunan Levitan ve Lloyd ayrıca Grammer'ın Fox'taki komedisi Back to You'nun da ortak yaratıcılarıydı.

SON DÖNEMDEKİ İŞLERİ

Son dönemde F. Scott Fitzgerald'ın The Love of the Last Tycoon isimli kitabından uyarlanan Amazon'un The Last Tycoon isimli dramasının pilot bölümünde Matt Bomer ile birlikte kamera karşısına geçen Grammer, ayrıca iki kısa ömürlü dizide Starz'ın Boss ve FX'in Partners'ın da rol almıştı. Aktör ayrıca The Simpsons'ta Sideshow Bob'a ses vermeye de devam etmekte. Karakter geçtiğimiz haftalarda Treehouse of Horror XXVII bölümünde karşımıza çıkmıştı.

16-11/01/kelsey-grammer.jpg

NE ZAMAN EKRANLARA GELECEK?

61 yaşındaki Grammer'ın Modern Family'de gözükeceği 'Ringmaster Keifth' isimli bölümün çekimlerine bu hafta başlanacak. Bölümün yeni senenin Ocak ayı içinde ekranlara gelmesi planlanıyor.

Aynı bölümde, son olarak 2015 senesinde dizinin altıncı sezonunda görünen Phil'in (Ty Burrell) babası Frank Dunphy'nin dönüşüne de şahitlik edeceğiz. Karakteri Fred Willard canlandırıyordu.

Modern Family'nin devam etmekte olan sekizinci sezonunda Nathan Fillion ve Martin Short gibi ünlü isimleri de konuk oyuncu olarak izlemiştik.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin