resim yok
29 Kasım 2012 - 00:00

 

Beşiktaş Belediyesi’nin ‘Ustalara Saygı’ kuşağında Kemal Sunal için düzenlenen anma etkinliğine Sezen Aksu’yla Cem Yılmaz’ın yaptığı espriler damga vurdu
Akatlar Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye, Kemal Sunal’ın ailesinin yanı sıra oyuncu dostları ve sevenleri katıldı. Halit Kıvanç’ın sunuculuğunu üstlendiği gecede, Şevket Altuğ, Hülya Koçyiğit, Zeki Alasya, Cem Yılmaz, Sezen Aksu, Berna Laçin, Ahmet Gülhan, Haldun Dormen, Kandemir Konduk gibi birçok isim hazır bulundu. Şener Şen, Perran Kutman, Halit Akçatepe, Yıldız Kenter, Meltem Cumbul, İlyas Salman ve İbrahim Tatlıses de Kemal Sunal’ı videolarla ekranda anlattı. Sezen Aksu’nun minik bir konser verdiği gecede, Sunal’ın en sevdiği iki parça ‘Pencereden Kar Geliyor’ ile ‘Mezarımı Derinden Kazın’ şarkılarını Yavuz Bingöl seslendirdi. 
 
 Gecenin sürprizlerinden biri, Sezen Aksu’nun gelip eski dostu için şarkılar söylemesiydi. 
Aksu, “Sanat dünyasında vefa duygusu bitti” diyenlere “Bu gece onlara kapak olsun” sözüyle seslendi. 
Dar eteğiyle şarkı söylerken zorlanan Minik Serçe, esprileriyle de geceyi renklendirdi. Basına, “Sizin de bacınız, ananız, kardeşiniz var. Eğer bir yerim açılır ve çekerseniz hakkımı helal etmem” diyerek takılan Aksu, seyircilerden birinin “Yiğidin malı meydandadır” demesi üzerine “Yiğidim de, niye burada k.çımı açayım ki?” esprisini yaptı. 
Cem Yılmaz da anma etkinliğinin önemli simalarından biriydi. Kemal Sunal’ın çok önemli bir isim olduğunu dile getiren komedyen, “Kaybolmuş bir değer değil, mizahla ilişkisi olan herkesin örnek aldığı büyük bir aktördü” dedi. 
5 yaşındayken babasının kendisini ‘Devekuşu Kabare’ye götürdüğünü belirten Yılmaz,  her şeyin orada başladığını  söyleyip espriyi patlattı: “İşte bu adamlar bizi yaktı. 5 yaşında kendimi bu işe; mizaha adadım. Bugün  Fazıl Say dünyaca ünlü bir sanatçımız. Eğer ben o gün mizaha kendimi adamasaydım piyanoyu elime alacaktım ve Fazıl Say olmayacaktı.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin