Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal bilinmeyenlerini anlattı!

Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal, ağabeyi Ali Sunal'ın çekimlerini izliyor ve acımasızca eleştiriyor.

resim yok
10 Ocak 2014 - 15:47
Röportaj

Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal, ağabeyi Ali Sunal'ın çekimlerini izliyor ve acımasızca eleştiriyor.

Oyuncu Kemal Sunal’ın kızı olarak tanıdık Ezo Sunal'ı…İngiltere'de çocuk gelişimi ve televizyonculuk üzerine eğitimalmış…Şeytan tüyü olan insanlardan… Gerçekten çok tatlı ve eğlenceli…O müzik ve hareketin tam ortasında yer alıyor…


Çocuklara ritim, yaratıcılık, drama duygusu kazandıran Sunal, iş ve günlük hayatı hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Sinema ya da dizide rol almak istermisiniz?

Çok enteresan ama bana 18 yaşından itibaren düzenli olarak oyunculuk teklifi geliyor. Daha okulumu bitirmeden geldi.Minik bir denememde oldu. Ondan sonra ben bunu hep geriye attımama içten içe çok da hoşuma gitmişti. Bir yandan çok da keyif almıştım. O dönembirlikte çalıştığımarkadaşlarımda çok keyifliydi. Güzel bir proje çıkarsa beni heyecanlandıracak, asla hayır demem.

'Beden müziği' yapmaya nasıl karar verdiniz?

2005 yılında Salzburg'taydım. Benim ustam, şu an yaptığım her şeyin yaratıcısı ve sebeplerinden biri. Bir derste beden müziği yaptırdı bize. Sınıfta 90-100 kişiydik. Hiçbir enstrüman yok. Ama harika bir müzik çıktı. Enstrüman kullanmadan müzik yapabilmek enteresan geldi bana, çok hoşuma gitti. Hayatımda ilk defa kendime dokunarak, vurarak,ellerimi, ayaklarımı kullanarak böyle bir şeyin içine girdim. Ve bir an durdum, etrafımı dinledim, çok güzel bir ses çıkıyordu. Hiçbir şeye ihtiyaç duymadanmüzik yapabiliyoruz. Ve gittim hocama bu yaptığımız şeyin adını sordum 'Beden perküsyonu' dedi. Türkiye’ye dönünce burada da yapmayı sürdürdüm.

Bir yandan da çocuklara okul öncesi eğitim veriyorsunuz…Çocuklarla uğraşmak zor değil mi?

Şöyle söyleyeyim; çocuklarla uğraşmak olarak hiç bir zaman düşünmedim ben. Daha çok beni kabul edip oyunlarına aldıkları için ben onlara minnettarım aslında. Çünkü ben bir daha asla onlar kadar yaratıcı, onlar kadar eğlenceli, onlar kadar yaptığı işe konsantre olabilen, onlar kadar kendini her dakika meşgul edebilecek bir şey bulan ve işini ciddiye alabilen bir yetişkin olamayacağım. Büyürken bunlar kaybettiğimiz özellikler.

Sunal Ailesi olarak medyada yer almaktan fazla hoşlanmıyorsunuz? Bunun bir sebebi var mı?

Aslında hoşnutsuzluk değil,gerçekten yaptığımız iş popülerlikten uzak. Popüler olmayan bir iş medyanın ilgisini çekmiyor. Bunu bir seçim olarak düşünüyorum.[reklam]

Kemal Sunal'ın kızı olmanın üzerinize yüklediği sorumluluklar var mı? Bu sorumluluk nedeniyle, hata yapmaktan korktuğunuz oluyor mu?

Var tabii ki. Hatta şimdi daha da çok var. Ama bu korku ile yaşamıyorum aksine bu sorumluluğun tadını çıkarıyorum bir yandan. Bu kadar çok sevilen, saygı duyulan birinin kızı olmak gurur verici. Ve o sorumluluk da tatlı bir sorumluluk.

Kemal Sunal'ın filmleri ile ilgili bir davanız vardı. Sonuç belli oldu mu?

Bu süreç hala devam ediyor devam ediyor. O yüzden konuşmamam daha doğru olur.

Oyunculuk eğitimi almış biri olarak Türkiye’de kimleri beğeniyorsunuz?

Çok utanarak bir şey söyleyeceğimama ben hiç televizyon izlemiyorum. Hatta yeni tanıştım ve televizyonum yok.Bu yalan değil hatta kaçmak için de söylemiyorum. Yeni oyuncuları gerçekten tanımıyorum ve haksızlık etmek istemem.

Ali Bey'in yaptığı projeleri izlemiyormusunuz?


Canlı izliyorum. Gidip orada izliyorum tiyatro sahnesi gibi.

Eleştiri yapıyor musunuz?

Yapıyorum tabii ki.Hatta eleştiri yapmam gerektiğini de düşünüyorum. Sonuç olarak birbirimizin iyiliğini istiyorsak, eleştiri yapacağız.

Abi-kardeş ilişkiniz nasıl?

Çok tatlıyız. İyi anlaşıyoruz. Mümkün olduğunca sık görüşmeye çalışıyoruz. Kardeş çok önemli ve güzel bir şey. Öyle bir abim olduğu için çok şanslı hissettim hep kendimi. Ona çok güvenirimve varlığı güç verir bana. Dünyanın en güzel şeylerinden biri kardeşinin olması.

 

 

DEVRİM YAKUT HAKKINDA BİLMEDİKLERİNİZ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin