Kenan Çoban 'Abdülhey'den çok farklı!

'Uyuşturucuyla savaşta misyonun bir parçasıyım'

Editör
23 Ekim 2014 - 10:19
Magazin

'Uyuşturucuyla savaşta misyonun bir parçasıyım'

ATV'nin yeni dizisi 'Beyaz Karanfil'de bahçıvan 'Zülfü'yü oynayan Kenan Çoban, "Kendimi uyuşturucuyla savaşta misyonun bir parçası olarak görüyor ve heyecanlanıyorum" diyor.

YARIN BAŞLIYOR

Kenan Çoban, Ali Sürmeli ve Hakan Boyav'ın başrollerini paylaştığı 'Beyaz Karanfil' dizisi, yarın ATV ekranlarında başlıyor.

Son dönemde gündemi meşgul eden uyuşturucu ve uyuşturucuyla mücadelenin ele alındığı dizide; eşine ve engelli çocuğuna bakmak için bahçıvanlık yapan 'Zülfü' karakterinin öyküsü ekrana geliyor.

'HEYECANLANIYORUM'

'Zülfü'yü oynayan Kenan Çoban;

"Dizimizde gençlerimizi ölüme sürükleyen uyuşturucu meselesinin kapılarını ardına kadar açacağız.

Kendimi uyuşturucuyla savaş misyonunun bir parçası olarak görüyor ve heyecanlanıyorum" diyor.

 

'ZÜLFÜ İÇİN ÇOK ÇALIŞTI

Ünlü aktör rolüyle ilgili olarak şöyle konuştu:[reklam]
''Tamamen masum olan ve etrafında gelişen olaylar nedeniyle önce batağa saplanan ve ardında büyük bir sıçrama yapacak olan bahçıvan 'Zülfü'yü oynuyorum.''

'Kurtlar Vadisi' dizisinde 'Abdülhey' rolüyle hafızalara kazınan Çoban, rolü için çok çalıştığını ifade etti:

 

'ABDÜLHEY'DEN TAMAMEN FARKLI'

''Zülfü', 'Abdulhey'den tamamen farklı bir karakter. 'Abdülhey', devlet tarafından yetiştirilmiş, ailesi olmayan, milleti için mücadele eden bir karakterdi. 'Zülfü' ise ailesi için yaşayan, normal bir ailede yetişmiş, sıradan, sade bir bahçıvan.

Bu bir yolculuk, bu yolda sürekli kendimi geliştirmek için çok çalışıyorum. 12 yıl bir karakteri canlandırdım ama 'Zülfü' için de çok çalıştım. Uzun bir süre Erdem Ergüney'den dersler aldım.

Bu benim ikinci rolüm ama seyirci tamamen bambaşka bir karakter görecek. Sıradan bir insanın sıra dışı hikayesine tanık olacaklar.''

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin