Kenan Ece bir dargın bir barışık!

Hatice Aslan ve sevgilisi Kenan Ece, önce-ki akşam Asmalımescit Safi Meyhane'de baş başa yemek yedi.

resim yok
28 Ekim 2013 - 10:26
Magazin

Hatice Aslan ve sevgilisi Kenan Ece, önce-ki akşam Asmalımescit Safi Meyhane'de baş başa yemek yedi.

 

EL ELE...

Çift yemek sonrası mekanı el ele terk etti.

 

NE SÖYLEDİ?

Kanal D ekranlarında bu sezon ekranlara gelmeye başlayan ve ilgiyle izlenen A.Ş.K. dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan Kenan Ece, Hatice Aslan'la bir dargın bir barışık süren birlikteliği için:

 

''ŞAHANE BİR KADIN...''

''Hatice şahane bir kadın'' diyor ama kolay bir ilişki  yaşamadığını itiraf ediyor:

''Evet, ortada her gün duydukları ya da alışkın oldukları bir ilişki yok. İnsanların seni yargılaması bir süre çok rahatsız ediyor.

Dışarıdan söylenenlere bakıyorsun. Kendini, onların seni yargıladığı gibi yargılıyorsun.

 

''KENDİMDEN DAHA...''

Böyle bir dönemden sonra içime döndüm, neler olduğuna baktığımda da, kendimden daha emin oldum.''

 

ECE'NİN KARİYERİ

24 Aralık 1980 yılında doğdu. Avusturya Lisesi'ni bitirdikten sonra 2004 yılında Amerika'da Davidson College'de tiyatro ve ekonomi eğitimini tamamladı.

Üniversitede bir çok oyunda rol alan Kenan Ece mezun olduktan sonra İrlanda - Dublin'de yaşamaya başladı. İki yıl boyunca Gaeity School of Acting 'de oyunculuk derslerine devam edip İrlanda'nın en köklü televizyon dizisi Fair City'de 13 bölüm rol aldı.

 

Ardından İrlanda Devlet Tiyatrosu 'The Abbey'de çalıştı. Irish Film Academy 'de kamera önü oyunculuğu üzerine dersler aldı.[reklam]

Çeşitli tiyatro oyunlarında ve kısa filmlerde rol alan Kenan Ece ayrıca uzun metrajlı bir filmde Almanca bir rol oynadı. İrlanda'nın sevilen komedyenlerinden Katherine Lynch'in televizyon şovunda İspanyol bir matadoru canlandırdı.

Türkiye'deki oyunculuk kariyerine başrollerini Özgü Namal ve Demet Evgar'la paylaştığı, Osman Sınav'in yönettiği "Masumlar" dizisiyle adım attı. Kenan Ece'nin Türkiye'deki ilk sinema projesi yönetmenliğini Yusuf Kurçenli'nin yaptığı, başrollerini Tuba Büyüküstün ve Hakan Eratik'le paylaştığı "Yüreğine Sor" filmi oldu.

 

Ay Yapım'ın "Samanyolu" adlı dizisinde Namık Andac karakterini canlandırdı. Ardından Deli Saraylı dizisinde Emir Zahir karakterini canlandırdı. Başrollerini Kadir İnanır ve Mustafa Üstündağ ile paylaştığı İzmir Çetesi dizisinde Ateş karakterini canlandırdı.

 

 

A.Ş.K. DİZİSİNE BOMBA TRANSFER! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin