resim yok
20 Temmuz 2012 - 00:00

 

Yaz Konserleri”nin finalini İstanbul’da yapan Kenan Doğulu’yu sevgilisi Beren Saat de yalnız bırakmadı. Saat, sevgilisi Doğulu’yu arka tarafta dinlemeyi tercih etti.
“I Love Bonus Yaz Konserleri”nin finalini İstanbul’da yapan Kenan Doğulu’nun hayranları, Boğaz’ın muhteşem atmosferinde BKM organizasyonuyla Turkcell Kuruçeşme Arena’da unutulmayacak bir gece yaşadı. Konser başladığı andan sonra erene dek coşkusunu hiç yitirmeyen ve neredeyse tüm şarkılara eşlik eden binlerce Kenan Doğulu dinleyicisinin enerjisi görülmeye değerdi. Geceye, müzik, dans ve sahne showları damgasını vurdu. Doğulu’yu sevgilisi Beren Saat de yalnız bırakmadı. Saat, sevgilisi Doğulu’yu arka tarafta dinlemeyi tercih etti. Neredeyse tüm şarkılara eşlik eden Saat’in heyecanı görülmeye değerdi. Konser sırasında Kenan Doğulu’nun baş harfi olan ‘K’ harfi ekrana yansıdı. K harfinin altında B ile birleşmesi ise akıllara Beren Saat’i getirdi. Doğulu, bir an olsun yanında ayırmadığı sevgilisine bir jest de böyle yapmış oldu. Konser bittikten sonra da Doğulu, ekibi ve sevgilisi after partiye geçti. Gece yarısı 03.00’e kadar konser stresine atan Doğulu ve Saat, tekne ile Kuruçeşme Arena’dan ayrıldı.
 
 
1 milyonuncu takipçi konserde
 
Albümünün ismini ilk kez twitter'dan duyuran Kenan Doğulu Twitter'daki 1 milyonuncu takipçisini ve ailesini de konserinde ağırladı. Konserde 1 milyonuncu takipçisi Esin Er'i sahneye davet ederek tanışan Kenan Doğulu, ona imzalı albümünü ve 1 milyonuncu takipçi çekini hediye etti. Doğulu 1 Milyonuncu takipçisi olan Esin Er'i konser için Kastamonu'dan özel olarak kardeşi ve dedesiyle getirterek ona unutamayacağı bir gece yaşattı. Produksiyon ve menajerliğini İlhan Balamur'un yaptığı dans ekibinin koreografı Madonna'nın dansçısı ve koreografı Natalie Marrable, modern, caz, bale, hiphop olarak karma performans sergileyen 10 kisilik dans ekibi Kenan Doğulu'ya 7 şarkıda farklı koreografilerle eşlik etti. Yurtdışından yeni gelen son teknoloji phyro tekniklerle ve ışık gösterileri ile renklenen gecede Kenan Doğulu, Turkcell Kuruçeşme Arena'yı dolduran binlerce müziksevere müzik ziyafeti sundu.
 
Arena'da Bal Gibi koro
 
Turkcell Kuruçesme'yi Arena'yı dolduran binlerce kişi hep bir ağızdan Kenan Doğulu'nun tüm şarkılarınıa eşlik etti. Doğulu sahneye son albümünün isim şarkısı “Aşka Türlü Şeyler” ile çıktı. Ardından “şeytan tüyü”, “bir ileri iki geri”, “İstanbul”, “bisiklet” gibi yepyeni şarkılarıyla devam etti. “ªans meleğim”, “rüzgar”, “rütbe”, “yüzsüz yürek”, “hiç bana sordun mu”, “tutamıyorum zamanı”, “baş harfi ben” gibi dinleyicisinin mısra sektirmeden eşlik ettiği tüm şarkılarını seslendiren Kenan Doğulu’ya kimi zaman dansçıları eşlik etti, kimi zaman da sahne havai fişeklerle renklendi. Antalya’dan başlayıp, Bodrum, Çeşme ve Kuşadası’nda devam eden “I Love Bonus Yaz Konserleri’nin finalinde de elbette Kenan Doğulu ve Ozan Doğulu yönetimindeki orkestrası sahnede, dinleyicileri karşılarında gittikçe artan bir enerji ile eğlencenin dozunun yukarı taşıdılar. “Çakkıdı” ile artan eğlence, “aşk kokusu”, “güzeller içinden” ve “elveda meyhaneci” ile zirve yaptı. Konserin finali “doktor” ve “şans meleğim” ile yapıldı. Ancak Boğaz kıyısındaki binlerce dinleyici Kenan Doğulu ve şarkılarından hemen vazgeçmeyince, ekip alkışlar eşliğinde sahneye geri döndü ve bise “kurşun adres sormaz ki” ile başladı. Alkışlar kesilmeyince ard arda “aşk oyunu” ve ikinci kez yorumlanan ‘bal gibi’ ile dinleyiciye veda edildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin