Kenan İmirzalıoğlu, sahte hesaplardan dert yandı!

Kenan’dan ‘twitter’da yokum’ uyarısı!

resim yok
12 Haziran 2013 - 09:42
Magazin

Kenan İmirzalıoğlu'ndan sevenlerine 'twitter’da yokum' uyarısı!

 

Sahte hesaplar yine sorun!


Son dönemin en popüler ve başarılı oyuncularından Kenan İmirzalıoğlu, Twitter’da hakkında açılan sahte hesaplardan dert yandı.

 

22 bin takipçi!

İmirzalıoğlu, Gezi Parkı olaylarıyla ilgili tweet atan sahte hesabının, 20 bin kişi tarafından takip edilmesi üzerine açıklama yaptı.

 

İşte o açıklama


Hiçbir hesabının bulunmadığını söyleyen oyuncu:

“Bir süredir gerek doğrudan ismim kullanarak, gerekse bana ait olduğu izlenimi uyandıracak sosyal medyada adıma çeşitli hesaplar açıldığı görülmektedir.

Bu hesapların tarafımla bir ilgisi olmadığını, tarafımdan kullanılmakta veya yönlendirilmekte olan hiçbir sosyal medya hesabı bulunmadığını kamuoyuna saygılarımla sunarım” dedi.

Karadayı'da heyecan devam ediyor

Bu arada atv ekranlarında Pazartesi akşamları izleyicileriyle buluşan ve izlenme oranlarındaki başarısı ile dikkatleri üzerine çeken İmirzalıoğlu'nun Karadayı dizisi bu hafta da sevenlerini ekrana kilitlemeyi başardı.
[reklam]
Yayına girdiği ilk günden beri Pazartesi günlerinin favori dizisi olan Karadayı'da, sezon finali yaklaştıkça heyecan da artıyor.

Karadayı dizisinde bu hafta Mahir, İbrahim'de Necdet'in ismini aldı ve ondan hesap sormaya gitti. Necdet ise olanları reddetip Mahir'den kurtulmak için kendini ihbar etti ve hapse girdi.

Mahir polisten kaçmaya devam etti. Mahir Feride'ye tüm bu yaşananlarda kilit ismin Necdet olduğunu söyledi. Feride'nin ise içine kurt düştü. Cezaevindeki Necdet'i sorgulamaya gitti. Savcı Turgut ise Mahir'in annesi Kader'in elinde davayla ilgili belgeler olduğunu öğrendi. Turgut hain planını devreye soktu...

Kader oğlu Mahir'e ulaşmaya çalıştı, bunun için Safiye'ye haber verdi. Safiye de Mahir'e ulaşamayınca Kader Hanım'ın evine gitti. Savcı Turgut Kader'in evini ateşe verdirdi. O sırada Safiye ve Mahir de oradaydı...

 

 

İMİRZALIOĞLU'NDAN KIVANÇ TATLITUĞ'A ÖVGÜ! DETAYLAR BURADA!

 

KARADAYI 36. bölüm fragmanlarını izlemek için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin