Kenan İmirzalıoğlu yeni dizi mi çekiyor?

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu hakkında yeni bir dizide rol alacak iddiaları ortaya atıldı. İşte Kenan İmirzalıoğlu hakkında ortaya atılan o iddialar!

İrem Karadayı
13 Ekim 2016 - 00:20
Magazin

Geçtiğimiz aylarda güzel oyuncu Sinem Kobal ile dünya evine giren Kenan İmirzalıoğlu hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre yakışıklı oyuncu önümüzdeki günlerde yeni bir yapımda rol almaya hazırlanıyor.

Bebek’te Görüntülendi

Kenan İmirzalıoğlu önceki gün Bebek’te şoförünün kullandığı cipin arka koltuğunda görüntülendi. Gayet neşeli hareketler sergileyen ünlü oyuncunun yeni imajı dikkatlerden kaçmadı.

Bıyık Bıraktı

Genç kızların sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu uzunca bir döneme damga vuran ve kendisinden sonra moda akımı haline gelen meşhur bıyıklarını yeniden bıraktı. En son Karadayı adlı dizi için bıyık bırakan yakışıklı oyuncu eski imajına geri döndü.

Yeni Bir Dizi Mi Geliyor?

Kenan İmirzalıoğlu’nun yeniden bıyık bırakması akıllara yeni bir dizi için imaj mı tazeliyor sorusunuı getirdi. Kenan İmirzalıoğlu ortaya atılan dizi iddiaları karşısında sessizliğini korudu.

Evlilik Kenan’a Yaradı

Ünlü oyuncu Sinem Kobal ile hayatını birleştiren Kenan İmirzalıoğlu’nun parmağında alyansı olmadan dışarıya çıkmadığı öğrenildi. Evlendiği günden beri pozitif bir hale bürünen İmirzalıoğlu için evlilik Kenan’a yaradı yorumları yapıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin