resim yok
21 Mayıs 2013 - 00:00

İmirzalıoğlu, Cihangir İlköğretim Okulu'nun yetkilileri; semtte yaşayan ünlülerden destek istedi.

 

Gerçek hayatta da pek farklı değil!


Tıpkı sevilen dizi Karadayı'da olduğu gibi birçok projesinde "mahallenin delikanlısı" rolünü üstlenen Kenan İmirzalıoğlu, gerçek hayatta da farklı değil...

Bir süredir Cihangir'de yaşayan başarılı oyuncu, semtteki ilköğretim okulu için yardımda bulundu.

20 BİN LİRALIK BAĞIŞ

Okulun yetkilileri, geçtiğimiz aylarda Cihangir'de yaşayan ünlü isimlerden kendilerine maddi olarak destek olmalarını talep etti.

Semtte milyon dolarlık gayrimenkulleri bulunan birçok ünlü, elini cebine atmadı. Ancak Kenan İmirzalıoğlu, yetkililerin destek ricasını hiç düşünmeden kabul etti.

Yakışıklı oyuncu; eğitime destek olmak için 20 bin liralık bağışta bulundu. Ancak İmirzalıoğlu'nun yetkililere sunduğu bir şartı vardı.

EĞİTİM AŞIĞI

Başarılı oyuncu; okuldaki kütüphanede bulunan kitap sayısının arttırılmasını ve kütüphanenin kapısına Mustafa Kemal Atatürk'ün eğitimle ilgili söylediği bir sözünün yazılmasını istedi.

Kenan İmirzalıoğlu, alkışı hak edecek bu tavrı ve şartıyla okuldaki yetkililerin de gönlünü fethetti.

Bu arada ailesinin de eğitimi konusunda destekleği Kenan İmirzalıoğlu'nun birçok çocuğun eğitim masrafını üstlendiği söyleniyor.

Ankara'nın Üçem Köyü'nde doğan Kenan İmirzalıoğlu, 12 yaşına kadar köyde yaşadı. İmirzalıoğlu, orta ve lise öğrenimini teyzesinin yanına giderek Başkent'te tamamladı. Ünlü oyuncu; yüksek tahsilini ise Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü'nde yaptı.

[reklam]

Karadayı'da ise heyecan sürüyor

 

Karadayı dizisinde Feride'nin, babasını asacağına artık kesin gözüyle bakan Mahir, son çare olarak mahkemenin yapılacağı sabah Feride'yi kaçırdı. Karadayı tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu... Karadayı, tüm kişilerde yüzde 9.6 izlenme oranı ve 25.87 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 10.88 izlenme oranı ve 28.34 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen 100 program arasında birinci oldu.

Karadayı'nın bu bölümünde; Mahir'i elinden kaçıran ve bir de dayak yiyen Turgut bunu içine sindiremedi. Önce kendisine yapılan saldırıyı avantaja çevirmek için Feride'ye kendini acındırdı ve olayları abartarak Mahir'i küçük düşürdü. Daha sonra Kara Ailesini evinden aldırıp karakola çektiren Turgut, aileye tehdit ve şantajlar savurdu.

Bahar vasıtasıyla Feride'ye haber yollayan Mahir mutlaka onunla görüşmek istediğini söyledi. Feride ise buluşmayı kabul etti ancak her şeyi bitirmek için polise de bu durumu ihbar etti. Komiser Yasin'le birlikte Feride'yle buluşacağı yere giden Mahir olanlardan habersizdi. Ancak Yasin'in uyarıları ile olayın bir tuzak olduğunu anladı ve Feride'ye mesaj bırakıp oradan kaçtı.

Feride'nin, babasını asacağına artık kesin gözüyle bakan Mahir, son çare olarak mahkemenin yapılacağı sabah Feride'yi kaçırdı. Bu kaçırma olayının bedeli ne olacak? Feride'nin bu katı tavrı yumuşayacak mı? Cevaplar 27 Mayıs Pazartesi akşamı atv'de…

 

 

İMİRZALIOĞLU'NDAN KIVANÇ TATLITUĞ'A ÖVGÜ! DETAYLAR BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin