Kenan İmirzalıoğlu'ndan sitem!

Kenan İmirzalıoğlu isyan etti!

resim yok
22 Şubat 2014 - 10:28
Magazin

Karadayı'nın yıldızı Kenan İmirzalıoğlu isyan etti!

Kenan İmirzalıoğlu, evinin kapısında gazetecileri görünce ''Mahremime girmeyin'' diye sitem etti, sonra setlerle ilgili dert yandı: ''Dizi süreleri kısalmazsa ben yokum!''

İşte detaylar:


Kenan İmirzalıoğlu, evinin kapısında gazetecileri görünce ''Mahremime girmeyin'' diye sitem etti, sonra setlerle ilgili dert yandı: ''Dizi süreleri kısalmazsa ben yokum!''

 

İSYAN ETTİ!

Önceki gece Cihangir’deki evine girerken flaşların patlamasıyla şaşıran Kenan İmirzalıoğlu, fotoğrafının çekilmesine isyan etti.

 

''LÜTFEN...''

''Beni kapımın önünde lütfen çekmeyin'' diyen oyuncu içini döktü:

''Herkesin elinde cep telefonu, çekip Twitter'a koyuyorlar. Eve tıkıldık kaldık. Evim tek rahat ettiğim yer. Mahremime girmeyin.''

Mine Tugay'ın dizi sektörü için sarf ettiği ''Bu ne acımasızlık'' isyanının ardından, bir sitem de Kenan İmirzalıoğlu’ndan geldi.

Muhabirlere; ''Sabah 9'dan beri setteyim, gece yarısı oldu, yeni eve geldim'' diyen oyuncu ekledi:

 

''BİR DAHA ASLA!''

''Dizi setlerindeki şartlar düzelmezse ekranlara bir daha geri dönmeyi düşünmüyorum.''[reklam]

KARADAYI'DA BU HAFTA NELER OLACAK?

Hakim, Nazif Kara'nın kalemini kırdığı an, Mahir'in Feride'yle hayalini kurduğu geleceği, Kara ailesinin tutunacak dallarını, Songül ile Yasin'in mutlu yuva düşlerini, Nazif'in son demlerini ailesiyle yaşama umudunu da tuzla buz eder...


Nazif ailesinin geleceği için hayatından ve mücadeleden vazgeçer ama Mahir için bu savaştan vazgeçmek mümkün değildir. Adalete inancı kalmamıştır, Feride'ye verdiği söze rağmen adaleti kendi bildiği şekilde sağlamaya karar verir. Babasını ve Orhan'ı hapishaneden kaçıracak. Ailesini de alıp yurtdışında yeni bir hayata başlayacaktır.


Mahir'in kararını duyan Feride şoke olur. Mahir'in çok büyük bir hata yaptığını anlatmaya çalışsa da Mahir'i vazgeçiremez. Mahir, Feride'den ayrılma pahasına aklındakini yapmaya kararlıdır.


Herkesin hayatı sonsuza kadar değişmek üzeredir. Kara ailesi yaşadıkları eve, mahalleye ve hayatlarına gizlice veda ederken Melih de ailesiyle vedalaşır kimseye belli etmeden. O da kendi kararını vermiş, taşıdığı vicdan azabından kendince kurtulmanın yolunu bulmuştur.

 

 

'KARADAYI' 60. bölüm fragmanını izlemek için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin