Kenan İmirzalıoğlu'nu duygulandıran mektup!

Kenan İmirzalıoğlu'na gözaltında tutulduğu iki gün boyunca mektup ve telefon yağdı. O mektuplardan biri, İmirzalıoğlu'nu çok duygulandırdı.

resim yok
09 Ağustos 2013 - 11:34
Magazin

Kenan İmirzalıoğlu'na gözaltında tutulduğu iki gün boyunca mektup ve telefon yağdı. O mektuplardan biri, İmirzalıoğlu'nu çok duygulandırdı.
 

Mektup yağdı


Kenan İmirzalıoğlu gözaltına alındı, hayranları emniyetin telefonlarını kilitledi. Ünlü oyuncuya gözaltında tutulduğu iki gün boyunca mektup da yağdı.

 

Çok duygulandı

O mektuplardan biri, İmirzalıoğlu'nu çok duygulandırdı.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ünlü isimlerden Kenan İmirzalıoğlu'nu hayranları yalnız bırakmadı.

Narkotik Şube'nin telefonlarını kilitleyen hayranları, polislere oyuncunun gerçekten gözaltında olup olmadığını sordu, geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

''Çok üzgünüm''


Telefonların dışında İmirzalıoğlu'na çok sayıda mektup da geldi. Mektupları tek tek okuyan İmirzalıoğlu, S.S adlı hayranının "Seni gönlümün öyle güzel yerine oturtmuştum ki; şu başına gelen olayın aslı dahi olsa konduramıyorum, yakıştıramıyorum" satırları karşısında duygulandı ve polislere "Çok üzgünüm" dedi.

Uyuşturucu kullandığı, uyuşturucu ve yer temin ettiği suçlamasıyla gözaltında iki gün geçiren oyuncu, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi ve buradaki sorgusunun ardından serbest bırakıldı

 

İşte İmirzalıoğlu'nu çokı duygulandıran o mektup...

[reklam]
Yakışmadı Karadayı'ma

''Ben yıllardır tüm filmlerini severek izleyen ve sana ulaşmak için mektuplar yazıp yapım firmalarına yollayan sade bir vatandaşım. Her akşam "Deli Yürek" tekrarı izlerken dün sabah duyduğum haberle yıkıldım.

Seni gönlümün öyle güzel yerine oturtmuştum ki; şu başına gelen olayın aslı dahi olsa konduramıyorum, yakıştıramıyorum. Nasıl kondurabilirim ki; sen ki, erkek, kadın, yaşlı, genç, çocuklar tarafından sevilen bir insansın.

Biz seni magazin programlarında bile görmezken, diziden diziye ekrana kilitlenip bitmese de 10 dakika daha seyretsek, o kahve gözlere 10 dakika daha bakabilsek diye düşünürken...

Seni emniyete götürülürken görmek çok acıttı içimi. Hem de böyle bir adli suçtan.

Yakışmadı sana, yakışmadı 'Karadayı'ma. Tez zamanda temize çıkarsın inşallah...''

 

 

İMİRZALIOĞLU, HANGİ OYUNCUYLA KOMŞU OLDU? İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin