Kenan İmirzalıoğlu'nun 'Fatih' imajı

Karadayı'dan sonra ekrandan uzak kalan Kenan İmirzalıoğlu'nun, büyük prodüksiyon ile ekranlara geri döneceğini duyurmuştuk. Yeni projesi için imaj değişikliğine giden ünlü oyuncu hakkında detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
04 Mayıs 2017 - 18:26
Gündem

Karadayı dizisinin ardından hiçbir projede yer almayan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, 2015 yılından bu yana ekrandan uzaktı. İmirzalıoğlu, Kanal D ekranlarında yayınlanacak yeni bir tarihi diziyle sevenleriyle buluşacak. de İstanbul’u fetheden Fatih Sultan Mehmet’i canlandıracağı projenin yeni sezonda yayınlanağı duyuruldu. Ekim sonunda ekranlarda olacak yeni dizisinde Fatih Sultan Mehmet’i oynayacak olan Kenan İmirzalıoğlu sakal bırakmaya başladığı magazin ekipleri tarafından yakalandı.

17-05/04/k.jpeg

İmirzalıoğlu'nun Yeni İmajı

Sezonun en çokses getiren dizilerinden Vatanım Sensin'in yapımcılığını üstlenen O3 Medya ile ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu anlaşması kesinlik kazandı. Projenin detayları da ortaya çıkmaya başladı. yeni imajı dikkat çeken ünlü oyuncunun yeni başlayacak dizisi için sakal bıraktığı ve bir hayli zayıfladığı gözlerden kaçmadı!

17-05/04/k-1493911230.jpeg 

Bilindiği üzere Halit Ergenç, Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Kanuni Sultan Süleyman rolüyle oyunculuk kariyerinin zirvesine çıkmıştı. Şimdi de uzun süredir ekranlardan uzak olan tescilli yakışıklı ve deneyimli oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, İstanbul'u fetheden Fatih Sultan Mehmet ile büyük ses getirecek!

O3 Medya tarafından eşi benzeri görülmemiş bir Fatih projesi olacağı belirtilen dizinin geniş ve deneyimli ouncu kadrosuna ve büyük bir prodüksiyona ev sahipliği yapacağı kulağımıza gelen duyumlar arasında.

 

Dizi hakkında detaylar için sitemizi takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin