Kenan Işık'tan güzel haber var!

Kenan Işık 55 gün sonra yoğun bakımdan çıktı!

resim yok
16 Mayıs 2014 - 09:19
Magazin

Kenan Işık 55 gün sonra yoğun bakımdan çıktı!

ATV'nin ilgi ile izlenen "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasının başarılı sunucusu ünlü tiyatrocu Kenan Işık'ın 55 gündür devam eden yoğun bakım tedavisi sona erdi.


Yoğun bakımdan çıkarılan Kenan Işık odaya alındı.

 

BİLİNCİ KAPALI

Makine ve solunum cihazlarından arındırıldığı öğrenilen Işık'ın yoğun bakım ünitesinden alınarak hastanede ayrı bir bölümde yer alan özel odaya alındığı ancak bilincinin halen kapalı olduğu öğrenildi.

Işık'ın dokunma ve sözlere karşı vücuduyla tepkiler verdiği ifade edildi.

 

BERİL IŞIK'IN UMUTLARI ARTTI

Bilinci hala yerine gelmeyen Kenan Işık'ın tedavisinin hastanedeki odasında devam edeceğini belirten Beril Işık, eşinin tedavisinin olumlu geçmesine çok sevindiğini söyledi.

Beril Işık;

''Yoğun bakımdayken ben ve çok yakınındakiler konuşuyor, kitap okuyor ve sevdiği anları anlatıyordu. Bu tedavilerle bilincinin açılması için çaba sarfediliyordu.[reklam]

Yoğun bakım ünitesinde bunun bir kısmı yapılabiliyordu.

Özel odasında hem fizik tedavisi, hem müzik, kitap okuma konuşma ve sevdiği insanlarla bilinçaltına seslenmeye çalışılıyor.

Tek eksiğimiz bilincinin yerine gelmesi... Onun için dua ediyoruz'' dedi.

 

''ÇOK DUYGULANDIM''

Kenan Işık'a saygı nöbeti şeklinde proğramını dostlarının sunması için getirilen teklifi duygulanarak kabul ettiğini belirten Beril Işık;

''Sanatçı dostlarının Kenan'ın yokluğunda onun nöbetini tutmak istediklerini söylediler. Çok duygulandım'' diye konuştu.

 

 

KENAN IŞIK 'KİM MİLYONER OLMAK İSTER' LANETİNE Mİ TUTULDU? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin