Kenan Kalav'ın oğlu Can Kalav babasının yolunda!

Kenan Kalav'ın 23 yaşındaki oğlu Can Kalav, oyuncu oldu. 'Benim Dünyam' filminde rol alan Kalav: ''Soyadımın avantajını görmedim. Bundan sonra da rol aldığım başarı işlerle bir yere gelmek isterim; soyadımla değil!''

resim yok
17 Eylül 2013 - 10:06
Röportaj

Kenan Kalav'ın 23 yaşındaki oğlu Can Kalav, oyuncu oldu. 'Benim Dünyam' filminde rol alan Kalav:

 

''Soyadımın avantajını görmedim. Bundan sonra da rol aldığım başarı işlerle bir yere gelmek isterim; soyadımla değil!''

Babası Kenan Kalav ile bir dargın bir barışık ilişkileri devam Can Kalav; Uğur Yücel'in filmi 'Benim Dünyam'da Beren Saat ile kamera karşısına geçti.

 

OYUNCULUK SERÜVENİ VE ÖZEL HAYATI

Filmde Hazar Ergüçlü'nün eşini oynayan Can Kalav ile oyunculuk serüvenini ve özel hayatını konuştuk.

 

ÇOK HEYECANLANDIM

Uğur Yücel ve Beren Saat ile çalışma fırsatı yakaladınız. 'Benim Dünyam', sizin için nasıl bir deneyim oldu?

Benim için güzel bir deneyimdi. Çekime gittiğim ilk gün çok heyecanlandım. Filmde Hazar Ergüçlü'nün eşi 'Semih'i canlandırdım. Sahnemin olduğu insanlar; adı duyulmuş, deneyimli oyunculardı. O oyuncularla bu tecrübeyi paylaşmak, benim için unutulmaz bir anı oldu.

Beren Saat ile sahneleriniz var mıydı?

Beren Saat ile de çekimler yaptık. Onu izlemek bile bana çok büyük deneyim kattı.

Peki, daha önce de bir sanat filminde rol almışsınız ama bu denli önemli oyuncularla birlikte rol almak size neler hissettirdi?

Disiplinliysen ve işini severek yapıyorsan; sıkıntı olmuyor.

 

FİKRİ ÖNEMLİ DEĞİL

Babanız oyuncu olmanız konusunda size destek oldu mu?

Hiç olmadı, hatta oyuncu olmamı hiçbir zaman istemedi. Bilgi Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler okuyordum. Okulu bitiremeyeceğimi düşünüyordu ama ben kafama taktığım şeyi yaptım.

Babanızın filmlerinden en çok hangisini seviyorsunuz?

'Çalışkuşu' filmini izledim. Aslında izlerken, kendimi de ona benzetiyorum. Duruşumuz, hareketlerimiz benziyor. Farklı bir his...[reklam]

Babanız şimdi başardığınızı görünce ne düşünüyor?

Ne düşündüğü hakkında bir fikrim yok. Ne düşünürse düşünsün; bu yola başkoyduğum için devam edeceğim. Bu benim hayatım, benim kararım.

Babanızın oyuncu olmasının ve soyadınızın avantajını gördünüz mü?

Herhangi bir avantajını görmedim. Zaten bir yere gittiğimde eğer sormazlarsa soyadımı söylemem. Bir iş yapacaksam; bunun soyadımla ilgili değil, başarımla ilgili olmasını isterim.

 

BAŞTA ELİM KOLUM TUTULDU

Film teklifi size nasıl geldi?

Beklemediğim bir anda telefonum çaldı ve çalıştığım ajansın yetkilileri bana bu işten bahsetti. Ben de seve seve kabul ettim.

Uğur Yücel ile çalışmak size ne kattı?

İlk karşılaştığımızda elim kolum tutuldu ama sonra alıştım. Her geçen gün kendimi daha rahat hissettim. Çok çalıştım. 'Ondan ne kapabilirim?' düşüncesiyle hep sette kaldım. Çekimlerim bittiğinde bile eve gitmek yerine orada kalmayı tercih ettim.

 

 

AYLA ALGAN'IN GÖZÜNDEN YENİ DÖNEM OYUNCULARI! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin