resim yok
04 Ağustos 2012 - 00:00

Kenan İmirzalıoğlu’nun merakla beklenen yeni dizisiyle ilgili bilgiler yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Yapım şirketi Ay Yapım’ın ismi ve konusu hakkında çok az bilgi paylaştığı dizi, atv’de seyirciyle buluşacak

Dizinin kadın başrolünü Bergüzar Korel‘in oynayacağı geçen günlerde gündeme geldi. Şimdi de dizinin en önemli karakterlerinden birini kimin oynayacağı netleşti. Kunduracı bir - baba oğulun hikâyesinin anlatılacağı dönem dizisinde Kenan İmirzalıoğlu’nun babasını Çetin Tekindor canlandıracak.
Usta aktör Tekindor’un Bülent İnal ile beraber oynadığı “Bir Çocuk Sevdim” ise sezon sonu ekrana veda etmişti. Bergüzar Korel, dizinin ilk bölümünün finalinde ekibe katılacak. Projenin senaryosunu “Gümüş” başta olmak üzere pek çok reyting rekortmeni dizilere imza atan Sema Ergenekon ile Eylem Canpolat kaleme alıyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin