resim yok
14 Kasım 2012 - 00:00

 

‘Karadayı’ dizisiyle ekrana dönen Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Etiler’deydi. Önce muhabirlerle sohbet eden oyuncu, soruların ardı arkası gelmeyince tepkisini bakın nasıl gösterdi
Etiler Nusr’et’ten çıkarken fotoğraflanan Kenan İmirzalıoğlu, aracının getirilmesini beklerken hiç olmadığı kadar konuşkandı. 
Yoğun bir temponun içinde olduğunu söyleyen aktör, “Set, setten yatak... Onun arasına sosyal yaşam giremiyor” dedi.
İmirzalıoğlu’na,   Kadir İnanır’ın ünlü roman  ve filmlerin diziye uyarlanmasıyla ilgili açıklaması da soruldu. Oyuncu, buna “Kadir Ağabey’in şu teşhisi doğru. Evet hikayeler bitmeye başladı. Evet senaristler için de zor durum. Her hafta 90 dakika ne yazacaklar? İnşallah bir yol bulunur” karşılığını verdi. 
Bu sırada cipi gelen oyuncu, “Arkadaşlar ne zaman bu sorular bitecek?” diyerek hızlıca aracına bindi. 
Aracının içinde görüntü alınmasına tepki gösteren İmirzalıoğlu, fotoğrafını çeken muhabirlere de çıkıştı. Oyuncu, “Biz   nasıl ortak zemin bulup anlaşacağız. ‘Kamerayı indirin’ diyorum, halen görüntü alıyorsunuz. Yapmayın arkadaşlar, evimin önüne kadar gelenler var. Sonra ‘Kenan yine gazetecileri fırçaladı’ diye yazacaksınız” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin