resim yok
07 Temmuz 2011 - 00:00

 

Komedi Dükkanı kepenk kapattı, veda turnesine çıktı!

Yayınlandığı günden bu yana yaklaşık 150'nin üzerinde karakteri, gizemli bir yönetmenin direktifleri doğrultusunda, tiyatro sahnesinde, biletli seyircilerin karşısında doğaçlama olarak sahneleyen Tolga Çevik, "Komedi Dükkanı"nın ekran macerasına geçtiğimiz günlerde son verdi...

 

 
İşte Komedi Dükkanı'nın gizemli yönetmeni
 
Seyirciyi merak içinde bırakan bir mekanda, ilk kez tiyatro sahnesi dışında ve tüm ekibi farklı birer karakter ile izlediğimiz final bölümü ile Komedi Dükkanı kepenk indirdi!
 
Tolga Çevik, finalin ne anlama geldiğini, Arkadaşım'ın maceralarının devam edip etmeyeceğini henüz söylemiyor ama Komedi Dükkanı'nın kesin olarak bittiğini belirtiyor.
 
4 yıldır hem ekranda hem de çeşitli organizasyonlar ile sahne üzerinde devam eden gösteri, şimdi "Arkadaşım Hoşçakal" turnesinde...
 
2008 yılından beri Maximum Kart ile ekrandaki tiplemelerini reklamlara da taşıyan Komedi Dükkanı, "Arkadaşım Hoşçakal" turnesini de, BKM'nin organizasyonu Maximum Kart'ın katkıları ile gerçekleştiriyor.
 
Turnenin ilk gösterisi, 6 Temmuz Çarşamba akşamı Turkcell Kuruçeşme Arena'da... İşte ekibin yaz programı:
 
6 Temmuz Turkcell Kuruçeşme Arena İstanbul 21:00
 
12 Temmuz Denizli Açıkhava Tiyatrosu Denizli 21:00
 
13 Temmuz Antalya Konyaaltı Açıkhava Antalya 21:00
 
14 Temmuz İzmir Açıkhava Sahnesi İzmir 21:00
 
17 Temmuz Çeşme Açıkhava Tiyatrosu Çeşme 21:00
 
18 Temmuz Bodrum Kalesi Muğla 21:00
 
19 Temmuz Bursa Açıkhava Tiyatrosu Bursa 21:00
 
20 Temmuz Altınoluk Amfi Tiyatrosu Balıkesir 21:00

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin