resim yok
09 Mart 2012 - 00:00

 

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen “Keşanlı Ali Destanı” adlı dizisinin oyuncu kadrosuna usta oyuncular; İştar Gökseven ve Simay Küçük de katıldı.
 
Dizide İştar Gökseven, Sineklidağ’da gözü olan hırslı iş adamı İhya Onaran karakterini canlandırırken, Simay Küçük ise, İhya’nın yardımsever eşi Perihan karakterini canlandıracak. Her iki oyuncu da, dizinin Cumartesi akşamı ekrana gelecek yeni bölümünden itibaren rol alacak.
 
Yapımını D Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı, senaryosunu da Özen Yula ve Zeynep Özlem Havuzlu’nun kaleme aldıkları dizide; İhya Onaran’ın (İştar Gökseven) Sineklidağ’a gelişi, mahalledeki tüm dengeleri değiştirecek. Tehlikeli iş adamı Onaran ile Keşanlı Ali karşı karşıya gelirken, Perihan Onaran (Simay Küçük) ise uzattığı yardım eli ile Zilha’nın hayatını değiştirecek.
 
Keşanlı Ali Destanı” yeni bölümü ile 10 Mart Cumartesi akşamı, saat 21.00’de Kanal D’de.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin