resim yok
12 Aralık 2011 - 00:00

 

“Survivor Kızlar Erkekler” yarışmasının galibi Merve Oflaz, bir reklam çekimi için yeniden adanın yolunu tuttu.
Şimdilerde reklam kuşağında ıssız adanın delikanlı kızı olarak izleyici karşısına çıkan Oflaz, yarışmanın hayatında yarattığı değişiklikleri ve yarışma sayesinde hayatına giren büyük aşkı Selim Sabah’la beraberliğini Kelebek’e anlattı.
 
Uzun aradan sonra bir ped reklamıyla ekrana döndün. Nasıl gelişti bu proje?
- Molped’in reklamlarında bir “delikanlı kız” konsepti vardır ya, ben de hep aklımdan geçirirdim o reklamlarda oynasam diye. Pat diye böyle bir teklif geldi, tabii hemen “evet” dedim. Çekimin Tayland’da olacağını duyunca daha da sevindim, oraya gitmeyi çok istiyordum. Reklamın hikayesi de bana özel yazıldı. 
Çekimler nasıl geçti?
- Çok güzel... Tayland’da toplam beş gün kaldık. Reklam çekimi iki günde tamamlandı. Türk ekip olmadığı için Taylandlılar’la çalıştık. 
Reklamın senaryosu “Survivor” günlerini anımsatıyor.
- Aynen öyle. Zaten yarışmadan dolayı alışkın olduğum bir ortamdı, o yüzden çekimlerde zorlanmadım. 
HEMEN SİNİRLENİRİM, DELİKANLI KIZIMDIR
Zaten “Muhteşem Yüzyıl”da bir oyunculuk tecrübesi de edinmiştiniz.
- Evet, o dizide deneyim kazandım. Ondan sonra bu işin daha çok üzerine gittim. İki aydır oyunculuk dersi alıyorum. Reklam çekiminde o derslerin büyük yardımı oldu. Sonuçta reklamda hiç konuşma yok, sadece mimikler var. Duyguları o mimiklerle vermen lazım. Bu biraz zordu. Ama sanırım başarmışım, tepkiler çok iyi. 
Erkeksi bir Merve var orada...
- Tabii, “Survivor”dan sonra erkeksi yönüm bir kez daha ortaya çıktı. 
Gerçek hayatta da öyle erkeksi ve sert misindir?
- Öyle diyebiliriz. Nerede olursa olsun biri ters bir şey yaptığı zaman hemen sinirleniyorum. Yanımdaki erkek çıkışmaz, ben çıkışırım. Çok da iyi araba kullanırım. Bunlar biraz delikanlı kız olmamdan kaynaklanıyor. 
Bu avantaj mı, dezavantaj mı senin için?
- Benim için her zaman avantajdı. Hiçbir zaman çıtkırıldım bir kız olmadım. Genelde spor ve rahat giyinirim. Rahat takılırım. Bazı erkekler böyle kadınlardan hoşlanmayabiliyor ama zaten benim bir sevgilim var, çok da mutluyuz. 
ŞÖHRETTEN ESKİSİ GİBİ KORKMUYORUM
Hayatının dönüm noktası nedir?
- “Var mısın Yok musun” ve sonrasında katıldığım “Survivor”... Orada birinci oldum, geldim “Muhteşem Yüzyıl”da oynadım. Bir de Selim ile tanışmam dönüm noktasıdır tabii. Ondan çok şey öğrendim. Hayatımı değiştirdi, hayata bambaşka bir çerçeveden bakmayı öğretti.
Ünlü olmaya alıştın mı?
- Bir sene önce bu düşünce beni korkutuyordu ama artık alıştım, korkmuyorum. Normal geliyor. Zaten hayat tarzım çok değişmedi. Otobüse de biniyorum, markete gidip poşet de taşıyorum.
EVLİLİK DÜŞÜNMEK İÇİN ÇOK ERKEN
Sevgilinden bahsederken gözlerin ışıldıyor. 
- Evet... Ciddi ilişkim diyebileceğim ilk kişi. Her şeyi onunla yaşadım, onunla gördüm. Çok mutluyum. Selim bana çok destek oluyor, sürekli akıl veriyor. Her adımımda yanımda. Başarılı oluyorsam eğer, onun sayesindedir.
Ne zamandır berabersiniz?
- Bir sene oldu. 
Peki evlilikten konuşmaya başlamadınız mı hâlâ?
- Hayır, henüz evlilik düşünmüyoruz. Ben daha 23 yaşındayım. Daha çok erken...
Sence aşkın bir tarifi var mıdır?
- Tarifi yoktur. Anlatılmaz, yaşanır denen durum... Sürekli mutlu olma, pozitif düşünme hâli...
KEŞKE BENİ ÖLDÜRMESELERDİ
Hayatının dönüm noktalarından bahsederken “Muhteşem Yüzyıl”dan da söz ettin. Diziden ayrıldığına üzülüyor musun?
- Üzüntü değil ama “keşke beni öldürmeselerdi” dediğim oluyor. Biraz daha devam etmek isterdim. Gelmiş geçmiş en iyi projelerden biri. Şimdi sadece izleyicisiyim. 
Daha önce verdiği bir röportajda “Oyuncu olmak istemiyorum” demişsin. Görünüşe göre kararından vazgeçmişsin. 
- Başta istemiyordum, çünkü aklımda spor spikerliği vardı. Bunun için bir süre diksiyon dersi bile aldım. Ama devamında sıkıldığımı hissettim. Benim hareketli işlerde bulunmam gerek. Onu belki ileri yaşlarda yaparım. Şu an ise enerjimi oyunculuğa harcamak istiyorum. Eleştiriler tabii ki olacaktır ama ben bildiğim yolda ilerliyorum ve kimsenin moralimi bozmasına izin vermem. Geliyorum beklesinler!
 
KURAL KOYARSAN OYUNCU OLAMAZSIN
Oyunculuğa yeni başladın. Senin baştan masaya koyduğun kuralların var mı? 
- Hayır kural koymuyorum, çünkü o zaman yaptığın şey oyunculuk olmuyor. Bu yola oyuncu olarak devam edeceksem, kendime kural koymamam lazım.
Özellikle canlandırmak istediğin bir tip var mı? Komedi mi cazip geliyor mesela aksiyon mu sana?
- Aksiyon severim ama komedi de oynamak isterim. Huysuz ve cadaloz kız karakterine daha çok uygunum mesela, öyle bir karakteri canlandırmak isterim. Fettan kadın da olabilirim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin