Kevin Costner Western mini-serisi ile geliyor!

Son 30 yıldır Western yapımların tercih edilen başarılı oyuncusu ve yönetmeni Kevin Costner, ekranlara bir mini-seri ile gelebileceğini duyurdu.

Berfu Özlen
03 Ocak 2017 - 11:27
Magazin

Kevin Costner, oyuncu kadrosunda bulunduğu Silverado, Wyatt Earp ve yönetmenlik denemeleri olan Dances With Wolves, The Postman, Open Range ve televizyon dizisi Hatfields & McCoys'dan sonra yeni bir western yapım ile ekranlara dönmek istediğini belirtti.

Üç bölümlük bir mini-seri olabilir

Hidden Figures filmi için verdiği röportajda Costner, tekrar bir wester yapım ile televizyona dönmek istediğini açıkladı.

Costner, "Üzerinde çalışıyorum. Şimdiye kadar 10 saatlik bir yapım haline geldi. Büyük ihtimalle 3 bölümlük bir seriye bölebilirim. Dört bile olabilir." dedi.

En İyi Film ve En İyi Yönetmen oscarlarını 1990 yapımı Dances With Wolves filmi ile evine götüren Kevin Costner, 2003'de çektiği Open Range filminden beri kamera arkasına geçmemişti.

Önemli olan dil!

Western filmlerinin başarısını kullanılan dile bağlayan ünlü oyuncu, "Her şey dilde bitiyor. İnsanlar başarılı ve büyük bir yapım çekmek istiyor ama önemli olan olay örgüsünü oluşturan cümlelerdir. Western filmlerinde insanlar çok enteresan bir dil kullanıyor, Batı Amerika da bizim Shakespeare'imiz." dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin