Kevin Spacey televizyon dünyasını değerlendirdi!

Usta aktör Kevin Spacey, katıldığı Edinburgh Uluslararası TV Festivali'nde televizyon dünyası hakkında konuştu.

resim yok
30 Ağustos 2013 - 17:38
Magazin

Usta aktör Kevin Spacey, katıldığı Edinburgh Uluslararası TV Festivali'nde televizyon dünyası hakkında konuştu.

 

İşte detaylar:

 

HOLLYWOOD VE TV REYTİNGLERİ

Oscarlı aktör Kevin Spacey, katıldığı Edinburgh Uluslararası TV Festivali'nde (Edinburgh International TV Festival) televizyon Hollywood ve televizyon reytingleriyle ilgili açıklamalar yaptı.

 

RİSK SÜRÜYOR

Televizyonun "üçüncü altın çağına" girdiğinin altını çizen usta aktör;

 

"Game of Thrones", "Breaking Bad", "Homeland" gibi dizilerin televizyon dünyasında modern başarılar olduğunu; ancak yine de TV endüstrisinin, yakaladığı bu hareketliliği kaybetme riski olduğunu ifade etti.

 

HOUSE OF CARDS İLE KONUŞULUYOR

Sadece internet üzerinden gösterilen ilk büyük proje olma ünvanı taşıyan ve 9 dalda Emmy'e aday gösterilen Netflix dizisi "House of Cards"ın başrolünde yer alan Spacey, televizyonun online medyaya daha fazla dahil olması gerektiğini vurguladı.

Bu riskin, yeni tüketicinin dijital çağdaki alışkanlıklarına ayak uydurmakla ortadan kalkacağını söyleyen Spacey, televizyon dünyasının daha yaratıcı içerikler üretmesinin önemini vurguladı.

 

BAŞARI HİKAYESİ

İki kere Oscar ödülü kazanmış Amerikalı tiyatro ve sinema oyuncusu ve yönetmen. Spacey Kaliforniya'da büyümüştür, televizyon ve sinema filmlerinde yardımcı oyunculuk yapmaya başlamadan önce kariyerine 1980'lerde tiyatro oyuncusu olarak başladı. [reklam] 1990'larda oynadığı fimlerle büyük beğeni kazandı. 1995 yılında rol aldığı Olağan Şüpheliler filmindeki performansı ile en iyi yardımcı erkek oyuncu oscarını kazanarak kariyerinin zirvesine çıktı.

Bu başarıyı 1999 yılında Amerikan Güzeli filmindeki sıradışı oyunculuğu takip etti ve bu filmi ile En iyi Erkek Oyuncu oscarını kazandı.

 

Spacey, Se7en, Pay It Forward, The Usual Suspects, L.A. Confidential, ve en son filmi Superman Returns gibi iz bırakan birçok Hollywood filminde rol almıştır.

 

 

DOCTOR WHO'NUN YENİ DOKTORUNU YAKINDAN TANIYALIM!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin