Kidulthood filmi ekranlara dizi olarak uyarlanıyor!

Batı Londra'da yaşayan ergenlik dönemindeki sorunlu bir grubun yaşadıklarına odaklanan İngiliz filmi "Kidulthood" dizi oluyor.

Volkan Küçükel
03 Ekim 2017 - 17:02
Gündem

Aktör/yazar/yönetmen Noel Clarke ile Lionsgate UK işbirliğiyle bir film daha televizyon ekranlarına dizi olarak gelmeye hazırlanıyor.

"KIDULTHOOD" DİZİ OLUYOR!

Clark'ın senarist ve oyuncu olarak yer aldığı, yönetmen koltuğunda Menhaj Huda'nın oturduğu, Batı Londra'da yaşayan yaş ortalaması 15 civarında olan sorunlu bir grubun yaşadıklarına odaklanan 2006 yapımı İngiliz filmi "Kidulthood" dizi oluyor.

Noel Clarke bu yeni projenin haberini geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı kısa bir video ile duyururken, takipçilerine "Kidulthood TV" başlıklı "Yeni dünya, yeni kurallar, yeni problemler" sloganlı senaryo kapağını gösterdi.

Kısa videoya bakılırsa dizinin ilk bölümünün adı "Kidolescence" olarak belirlenmiş. Bölümün yazarı ise Noel Clarke.

17-10/03/noel-clarke-twitter.png

Hood üçlemesinin ilk filmi olan Kidulthood'u daha sonraki dönemlerde 2008'de Adulthood ve 2016'da Brotherhood filmleri izlemişti. Üç filmin birleşimi gişede 10 milyon dolarlık bir hasılat yaparken, 1.3 milyondan fazla DVD satmıştı.

Batı Londra'nın iç kesimlerindeki sorunlu gençlerin yaşamlarına odaklanan karanlık ve etkileyici bir gençlik draması olarak nitelendirilebilecek Kidulthood'un film versiyonunda Nicholas Hoult, Adam Deacon, Rafe Spall, Jaime Winstone ve Aml Ameen gibi isimler de yer alıyordu.

17-10/03/kidulthood-afis.jpg

Clarke proje hakkında "Kidulthood'u televizyona uyarlamamız, takımımla birlikte yarattığım bu dünyada hayranların, yeni karakterleri yeni problemlerin üstesinde gelme çabalarını izlemesine olanak sağlayacak" derken dizide birçok yeni karakterle karşılaşacağımızı belirtiyor.

Lionsgate UK Yaratıcı Yönetmeni Steve November ise yeni projeleriyle ilgili şu ifadeleri kullanıyor:"Kidulthood ile Noel'in vizyonunu hem ülke içinde hem de global ölçekte çok büyük bir kitleye sunabileceğimiz için çok heyecanlıyım. Noel'in çağdaş ve heyecan uyandıran hikayesi televizyon izleyicilerine orijinal ve yenilikçi bir şeyler getirecek."

17-10/03/kidulthood-foto.jpg

Lionsgate UK ve Clarke'ın Unstoppable'ı ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin 8-10 bölümlük birden fazla sezondan oluşması planlanıyor.

Dizinin hangi kanal ya da platformda yayınlanacağı konusunda ise şimdilik bir bilgi verilmedi.

"Kidulthood" film fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin