Killjoys'a 4. ve 5. sezon onayı geldi!

Syfy, dün akşam üçüncü sezon finalini gerçekleştiren dizisine 4. ve 5. sezon onaylarını verdi. Aynı zamanda, bu iki sezonun sona ermesiyle dizinin final yapacağı da duyuruldu. Kısacası Killjoys, 5. sezon sonunda ekranlara veda edecek.

Syfy'ın bilim-kurgu macera türündeki dizisi "Killjoys"tan takipçilerini sevindirecek güzel haberler geldi.

KILLJOYS'A İKİ SEZONLUK FİNAL ONAYI!

Kanal, dün akşam üçüncü sezon finalini gerçekleştiren dizisine 4. ve 5. sezon onaylarını verdi. Aynı zamanda, bu iki sezonun sona ermesiyle dizinin final yapacağı da duyuruldu. Kısacası Killjoys, 5. sezon sonunda ekranlara veda edecek. Dizinin hayranları iptal korkusu yaşamadan kafaları rahat bir şekilde gelecek iki sezonun keyfini çıkarmaya hazırlanabilir!

KILLJOYS 4. VE 5. SEZON DETAYLARI

Önceki üç sezon olduğu gibi gelecek iki sezon da 10'ar bölümden oluşacak. 4. sezonun 2018 senesi içinde Syfy ekranlarına gelmesi planlanıyor. Geride bıraktığımız üç sezonun da Haziran ayı içinde başladığı göz önüne alınırsa yeni sezon prömiyer tarihinin Haziran 2018 içinde olması yüksek ihtimal olarak görülebilir. 5. sezon için ise 2019'u adres gösterebiliriz.

17-09/02/killjoys-poster.jpg

"KILLJOYS" KONUSU

Temple Stret, Boat Rocker Studios ve Universal Cable Productions ortak yapımcılığında hazırlanan Killjoys'un hikayesi gezegenler arasında sınıf ayrımından dolayı çıkan savaşta suçluları yakalamaya çalışan tarafsız kalmış, maceracı, ödül avcısı ve eğlenceli üç kişinin (Dutch; Hannah John-Kamen, John Jaqobis; Aaron Ashmore, D'avin Jaqobis; Luke MacFarlane) hikayesi üzerine odaklanıyor.

Yeni sezon onayı hakkında açıklamalarda bulunan NBCUniversal Cable Entertainment Program Geliştirme Başkan Yardımcısı Bill McGoldrick şu ifadeleri kullandı: "Lovretta'nın öncülüğünde harikulade hikaye anlatımı ile yönlendirilen Killjoys'u iki final sezonu ile geri getirecek olmaktan dolayı heyecanlıyız. Oyunun kurallarını değiştiren bu geceki sezon finali, kahramanlarımızın gelecekteki uzay maceralarının final sezonlarındaki gidişatını belirledi. Yetenekli oyuncu kadrosu ve ekibimizin, tutkulu hayranlarımızı hop oturtup hop kaldıracak epik yolculuğumuzu sürdürmesi konusunda sabırsızlanıyoruz."

17-09/02/killjoys-syfy.jpg

Killjoys'un yürütücü yapımcıları ve Boat Rocker Studios'un eşbaşkanları Fortier ve Schneeberg ikilisi "İki sezonluk onay, dizinin her geçen zaman daha iyiye gittiği konusunda verilmiş bir güvenoyu niteliğindedir. Killjoys'un eleştirmen ve hayranlardan gördüğü destekten dolayı gururluyuz. Dutch ve Jaqobis kardeşlerin hak ettiği finali planlayabilecek olmaktan dolayı ise büyük heyecan duyuyoruz" şeklinde konuşurken; yaratıcı ve yürütücü yapımcı Lovretta ise "Bu yenilenme kararı, hikayenizi 20 bölümlük bir lüksle tamamlayabilmek adına plan yapma şansı getirdiği için her yaratıcının umut ettiği bir imtiyaz olsa gerek. Kanal ortaklarımız, Temple Street ve UCP'ye, takımımıza ve hayranlarımıza bizlere bu fırsatı yarattıkları için son derece müteşekkirim" ifadelerini kullandı.

Michelle Lovretta'nın yaratıcılığını yaptığı dizide Lovretta ile birlikte Karen Troubetzkoy ve Temple Street'ten David Fortier ile Ivan Schneeberg yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor.

"Killjoys" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin