Kim Kardashian'ın büyük değişimi!

Kim Kardashian, Kanye West için hayatını tamamen değiştirdi.

resim yok
09 Aralık 2013 - 10:10
Magazin

Kim Kardashian, Kanye West için hayatını tamamen değiştirdi.

 

West'in sözünden çıkmayan sosyetik güzel yıllardır çizdiği imajdan çok daha farklı bir kişiliğe büründü.

Kim Kardashian, yıllardır platonik olarak kendisine aşık olan Kanye West ile ilişki yaşamaya başladıktan sonra tamamen değişti.

 

BÜYÜK DEĞİŞİM

West'in baskın kişiliği tarafından tamamen ezilen Kardashian, nişanlısının sözünün dışına çıkmaz oldu.

 

Hollywood'un en çok kazanan kadınlarından biriyken ailesiyle yer aldığı televizyon programından uzaklaşmaya başlayan Kardashian, ailesinin moda şirketiyle daha yoğun bir şekilde ilgilenir hale geldi.

 

FİZİKSEL DEĞİŞİM DE VAR

Eskiden olduğu gibi iddialı giyinmeyi bir yana bırakan ve West'in arkadaşı olan ünlü tasarımcıların koleksiyonlarından giyinmeye başlayan Kardashian, nişanlısının isteği üzerine saçlarını da sarıya boyattı.

 

RAHAT HAREKET EDEMİYOR

Romantik bir evlilik teklifi beklerken bir beyzbol stadyumunda teklif alan Kardahian'ın düğünlerinin nerede ve nasıl olacağı hakkında da söz söyleme hakkı yok.

 

Kardashian, verdiği röportajlarda;[reklam]

'''NASIL İSTİYORSA...''

"Kanye nasıl bir şey istiyorsa öyle bir düğün olacak" diyor.

 

YENİ TAKIM

Kanye West'in arkadaşlarının sahibi olduğu dergilere poz veren ve onun istediği yerlerle röportaj yapan Kardashian, yıllardır birlikte çalıştığı menajerini ve halkla ilişkiler uzmanını da kovup West'in istediği yeni bir takımla çalışmaya başladı.

 

Kızı North'un fotoğraflanmasını istemeyen Kanye West yüzünden kızını magazin ve medyadan uzak büyüten Kardashian, yakın çevresine kendi kızıyla istediği kadar rahat hareket edemediğini söylüyormuş.

 

 

ÜNLÜ SANATÇIYA BÜYÜK İLGİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin