resim yok
17 Mart 2012 - 00:00

 

Kenan Ece’nin Twitter’da kendisine “Annen yaşında kadınla berabersin” diyen kadınla girdiği polemik, Hatice Aslan’ı üzdü.
 
Kendisinden 18 yaş küçük olan Ece ile altı aydır aşk yaşayan Aslan, sanal dünyada yaşanan o tartışmanın ardından sessizliğe büründü. Ünlü oyuncu, konuyla ilgili soruları “Bu konularda konuşmak istemiyorum. Başkalarının sözleri üzerine yaşamıyorum” diyerek yanıtsız bıraktı. Geçtiğimiz hafta sonunu Kartalkaya’da geçiren Hatice Aslan ve Kenan Ece, Kaya Palazzo Otel’in barında yaptıkları çılgın dans şovuyla gündeme gelmişti. Fotoğrafların yayınlanmasının ardından bir Twitter kullanıcısı Ece’ye “O kadar özgür olalım ki iyice ahlakımız bitsin, annemiz, ninemiz yaşındaki insanlarla daha rahat düşüp kalkalım, değil mi!” yazmış, Ece’nin yanıtı ise “Hayır, o kadar ahlaksız olalım ki, tanımadığımız bilmediğimiz insanlara gecenin köründe hakaret edelim. Aşağılık seni. Bunlar sana geri dönecek, yanına kalacak sanma. Yaptığın yanlış, böyle bir hakkın yok. Zavallı!” olmuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin