resim yok
14 Aralık 2011 - 00:00

 

Son dönemde hızlı bir gelişme yaşanan dizi sektöründe dudak uçuklatan paralar da 'dönüyor.' Özellikle başrol oyuncuları deyim yerindeyse her hafta küçük çaplı birer servet kazanıyor.
Muhteşem Yüzyıl dizisinin öne çıkan karakterlerinden Pargalı İbrahim Paşa'yı canlandıran Okan Yalabık da ücretiyle ilgili bir sorun yaşadı. Okan Yalabık, diziden bölüm başına 8 bin lira alıyordu. Ama bir süre sonra canlandırdığı karakter de seyirci tarafından benimsenince ücretine zam yapılmasını talep etti. Yapımcı şirkete "Ya beni öldürün diziden ayrılayım ya da ücretimi makul bir seviyeye yükseltin" önerisinde bulundu Yalabık. Bunun üzerine aktörün ücreti bölüm başına 15 bin liraya yükseltildi.
Kanuni Sultan Süleyman'ı canlandıran Halit Ergenç ise bölüm başına  45 bin TL kazanıyor.
Geçen sezon dizi sektörü için cüzi bir rakam olan bölüm başına 10 bin lira ücret alan Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli, kazancını 20 bin liraya yükseltti.
Fatmagülün Suçu Ne? Dizisinde, Beren Saat  bölüm başı 45 bin TL alıyor.  
Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Ali Kaptan'ı Erkan Petekkaya bölüm başına 35 bin TL
Aynı dizisinin Caroline’i Wilma Elles bölüm başına  20 bin TL
Öyle Bir Geçer Zaman ki’nin ‘Osman’ı Emir Berke Zincidi henüz 5 yaşında. Diziden ayda 10 bin TL kazanıyor.
Erkeklerde ise en yüksek ücreti 60 bin TL ile Kurtlar Vadisi Pusu’nun başrol oyuncusu Necati Şaşmaz kazanıyor.
Nurgül Yeşilçay, Sensiz Olmaz adlı dizisinde  bölüm başına 55 bin TL'ye 13 bölümlük anlaşma imzalamıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin