resim yok
25 Kasım 2010 - 00:00

Başbakanlık İnsan Hakları Başkanlığı'nın isteği üzerine, Öyle Bir Geçer Zaman ki'deki Carolin karakteri için kullanılan gavur ifadeleri çıkartıldı. İnsan Hakları Başkanı Mehmet Yılmaz Küçük'ü arayan Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin yapımcısı, bu ifadenin artık hiçbir bölümde geçmeyeceğini, ayrımcılık ve hakaret sayılabilecek ifadelerin de bipleneceğini söyledi. Öyle Bir Geçer Zaman ki'de Carolin karakterine, babaanne Hasefe'nin gavur diye hitap etmesi rahatsızlık yaratmıştı. Dizinin önceki gün yayınlanan bölümünde özet görüntülerden bu ifadenin geçtiği sahneler çıkartıldı ve Hasefe, dizi boyunca gavur ifadesini kullanmadı. Bundan sonra yayınlanacak bölümlerde de gavur yer almayacak. Ayrımcılık ve hakaret sayılabilecek ifadelerse biplenerek verilecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin