Kimse tanıyamadı! Ünlü oyuncunun yeni imajı şaşırttı!

Mahsun Kırmızıgül'ün yeni imajı şaşırttı!

resim yok
25 Eylül 2014 - 09:53
Magazin

Mahsun Kırmızıgül'ün yeni imajı şaşırttı!

Senarist, yönetmen ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül, yeni filmi 'Mucize' için imajını değiştirdi.


Yakışıklılığıyla tanınan ünlü yönetmen Mahsun Kırmızıgül, yeni filmi 'Mucize' için uzun bıyık bırakarak, saçlarını kesti ve filmde şaşı bir karakteri canlandırdı.

Filmin çekimleri sırasında arkadaşları ve hatta öz annesin bile tanımadığı Kırmızıgül, yeni filmi için inanılmaz bir değişim yaptı. Mahsun Kırmızıgül'ün yıllardır bilinen yakışıklı resimlerinden sonra yeni filmindeki şaşı hali herkesi şaşırtıyor.

 

60 DARBESİ SONRASI TÜRKİYE..

Bugüne kadar çektiği filmlerde toplumsal olayları konu alan ünlü yönetmen dört yıl sonra yeni filmi Mucize ile sinema izleyicisine farklı bir lezzet sunacak. Dördüncü kez yönetmenlik koltuğuna oturan Kırmızıgül, Mucize'de de yönetmen, senaryo, müzik ve oyunculuğuyla yer alacak. Yaşanmış gerçek bir hikayeyi konu alan film, 1960’lı yıllarda sefalet içinde yaşayan, darbenin içinde debelenen Türkiye'nin panormasına ışık tutacak.

Çekimleri İzmir Foça, Uşak, Kars, Kağızmana bağlı bir köyde çekilen filmin başrolünde Talat Bulut, Erol Demiröz, Şenay Gürler, Büşra Pekin, Meral Çetinkaya, Sinan Bengier, Metin Yıldız, Erdem Yener, Cezmi Basın, Tansel Öngel, Nazmi Kırık, Ali Sürmeli, Seda Tosun, Mert Turak ve Mahsun Kırmızıgül rol alıyor.[reklam]

ÖĞRETMENLERE ADANMIŞ BİR FİLM

Mucize'de, Yaşanmış gerçek bir aşkın hikayesini anlatan ünlü yönetmen Mahsun Kırmızıgül yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

''Mucize filmi, ömürlerini çocuklara ve eğitime adamış öğretmenlerin sıkıntılar içinde nasıl  fedakarlık yaptıklarını anlatacak. Bu film aynı havayı soluyan, aynı gök kubbe altında yaşayan ama hayatı farklı yaşayan, sesleri çıkmayan, güneşi görmeyenlerin hikayesini anlatacak.

 



Başı dik duran engellilerin ayakta kalma mücadelesini anlatığım bu büyük hikayede, Mucize filmini, kalbinden özürlü olmayan, dünyaya kalp gözü ile bakabilen tüm insanlara armağan ediyorum"

Boyut Film / Murat Tokat'ın yapımcılığında çekilen ve yaşanmış bir aşk masalı ve gerçek bir dostluğun hikayesini anlatan komedi-dram türündeki 'Mucize' filmi 1 Ocak 2015’te Türkiye, Avrupa ve dünyanın pekçok farklı ülkesinde aynı anda sinemalarda olacak.   Büyük merakla beklenen Mucize filminin fragmanı ise Kurban Bayramı'nda sinemalarda izleyici ile buluşacak.

 

 

MAHSUN KIRMIZIGÜL'ÜN GÖZÜ ŞENER ŞEN'DE!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin