resim yok
12 Temmuz 2011 - 00:00

Emre Kınay ile geçen günlerde ayrıldığı oyuncu sevgilisi Şahika Koldemir barıştı. Eski manken ve oyuncu Emine Ün’le boşandıktan sonra Emre Kınay’ın basının karşısına çıkardığı ilk sevgilisi olan Şahika Koldemir, geçen günlerde şiddetli bir kavga sonrası ayrılmıştı.

 

İddiaya göre Şahika Koldemir, oyuncuyu terk etmiş ve “Yüzünü bile görmek istemiyorum” demişti. Emre Kınay, Şahika Koldemir’e ulaşmak için uzun süre çaba sarf etti ve sonunda telefonlarını açmayan sevgilisinin gönlünü almayı başardı. Emre Kınay’ın kızı Duru’yla da çok iyi anlaşan Şahika Koldemir, twitter’dan oyuncuya “Aşkımsın” diye seslendi. Emre Kınay da sevgilisinin bu tweet’ine kayıtsız kalamadı ve “Yerim seni ben” diye karşılık verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin