Kingdom 3. sezon onayını aldı

Frank Grillo ile dövüşe devam!

Eleştirmenlerce beğeni toplayan dövüş sanatları draması Kingdom ile yola devam!

3. SEZON ONAYI

Frank Grillo, Matt Lauria, Nick Jonas ile birlikte bir grup karma dövüş sanatları ustasını izlediğimiz AT&T Audience Network draması Kingdom 3. sezon onayını aldı.

AT&T Orijinal İçerik ve Prodüksiyon Kıdemli Başkan Yardımcısı Christopher Long yeni sezon onayı hakkında yaptığı açıklamada "Kingdom'ın ikinci sezondaki başarısı dizinin büyüleyici, çekici yönünü ve izleyicilerin dizideki karakterlerin yaşamlarıyla nasıl bağlantı kurduğunu kanıtlıyor" derken Byron Balasco ile bir başka sezon için yeniden birlikte çalışacak olmaktan çok mutlu olduklarını, Balasco'nun kimsenin unutamayacağı çok güçlü ve etkili yeni bir sezon hikayesi yaratacağı konusunda şüphe duymadıklarını belirtti.

16-07/11/kingdom.jpg

Dizinin yaratıcısı Byron Balasco ise basın açıklamasında AT&T ve Endemol Shine'a diziyi devam ettirme kararı almalarından dolayı müteşekkir olduğunu belirtti.

Spor salonunu ayakta tutmaya çalışan eski bir MMA karma dövüş sanatları ustasını canlandıran Frank Grillo ile birlikte Kiele Sanchez, Matt Lauria, Jonathan Tucker, Nick Jonas, Joanna Going ve Natalie Martinez'i oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin yaratıcı, senarist ve showrunner'ı ise Byron Balasco.

KINGDOM 2. SEZON SÜRÜYOR

Çarşamba akşamları yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşan Kingdom'ın 20 bölümden oluşan ikinci sezonu 03 Ağustos'ta noktalanacak.

Endemol Shine Studios yapımcılığında hazırlanan Kingdom'ın yeni sezon onayı alması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kingdom 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin