Kira gelirlerini şehit ailelerine bağışladı!

Yaptığı yardımlarla gönüllerde taht kuran başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, bir kez daha topluma örnek olacak bir davranışa imza attı. Ünlü oyuncu Cihangir'deki iki dairesinin toplam 43 bin liralık gelirini iki şehit ailesine bağışladı.

Editör
20 Ocak 2017 - 11:00
Gündem

Daha önceleri Cihangir'de bir ilk okula kütüphane yaptırmasıyla eğitime destek veren başarılı oyuncu, geçtiğimiz yıl kurban bayramında da ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmüştü. Marmaris'te kurban kestirip etini köy halkına dağıtan oyuncunun yardımları bununla da sınırlı değil.

BÜYÜK GİZLİLİKLE YAPIYOR

Yaptığı iyilikleri gözlerden uzak, gizlilik içinde basına yansıtmadan gerçekleştiren ünlü oyuncunun geçtiğimiz ay iki şehit ailesine maddi yardım için harekete geçtiği ortaya çıktı.

Takvim'den Özge Gürcan'ın haberine göre İstanbul'un çeşitli semtlerinde çok sayıda gayrimenkulü olan Kenan İmirzalıoğlu, Cihangir'deki 2 adet dairesinin kirasıyla şehit ailelerinin yüzünü güldürdü. İmirzalıoğlu, aylık kirası 5 bin dolar (yaklaşık 20 bin lira) ile 6 bin dolar (yaklaşık 23 bin lira) olan dairelerden elde ettiği geliri ömür boyu olmak üzere 2 şehit ailesine bağışladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin