resim yok
18 Eylül 2007 - 00:00

Bu sezon TRT de iddialı dizileriyle reyting pastasından iri dilimler kapma telaşında. Bunlardan biri de ekim ayının ilk haftası ekranlara gelmesi planlanan Gönül Salıncağım adlı dizi. Senaryosu, ünlü şarkıcı Kıraç'ın sevgilisi olarak tanınan Ayşe Şule Bilgiç'e ait. (Kıraç, sevgilisine Ayşem adlı bir de şarkı yazmıştı) Bilgiç aynı zamanda dizinin önemli karakterlerinden birini de canlandırıyor. Gerçek yaşamda da motosikletlere tutkun olan Bilgiç, yine iki tekerlekli demir atlara sevdalı Gönül adındaki tıp öğrencisini oynayacak. İşin en ilginç yanı ise Gönül Salıncağım'da Kıraç'ın, sevgilisi Ayşe'nin babasını canlandıracak olması. Kıraç, dizinin "flash back" olarak tanımlanan geri dönüş sahnelerinde zaman zaman "Gönül'ün babası" olarak görünecek. Yönetmenliğini Şenol Sönmez'in yaptığı Gönül Salıncağım'da, küçük yaşta trafik kazasında babasını kaybeden ve fakir bir ailenin çocuğu olan Gönül'ün yaşadıkları anlatılıyor. Dizide Ayşe Şule Bilgiç ve Kıraç ile birlikte Umut Temizaş, Erdal Tosun ve Sinan Bengier de rol alıyor. Dizinin müziklerini Kıraç'ın bestelediğini söylemeye ise gerek yok sanırım!..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin