Kiralık Aşk 57. Bölümde Defne ve Pamir Yakınlaşıyor!

Bu akşam 20.00'da 57.bölümüyle Star TV'de ekrana gelecek Kiralık Aşk'ta birçok önemli gelişme bizi bekliyor. İşte Kiralık Aşk 57. bölümle ilgili ipuçları!

Star TV'nin sevilen dizisi Kiralık Aşk sürükleyici hikayesine geçen hafta kaldığı yerden devam ediyor. Yeni yayın döneminde de geçen yılki başarısı sürdüren Kiralık Aşk 57. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu akşam 20.00'da Star TV'de ekrana gelecek Kiralık Aşk'ta heyecan dolu bir bölüm bizleri bekliyor.

Kiralık Aşk 57. Bölüm Fragmanları Yayınlandı

İlk başta bir yaz dizisi olarak ekrana gelen, daha sonra istikrarlı bir başarı sağlayarak televizyon dünyasıdaki yerini perçinleyen Kiralık Aşk, 2. sezonunda yoluna dolu dizgin devam ediyor. Nefes kesen bir bölümün ardından 57. randevuda sevenleriyle buluşacak olan dizinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Fragmanlarda Ömer ve Pamir arasındaki çekişme dikkat çekti.

 

 

 

Defne Paylaşılamıyor

Bu akşam 20.00'da Star TV'de ekrana gelecek Kiralık Aşk'ta birçok sürpriz yaşanacak. Ömer ve Pamir arasındaki Defne rekabeti tavan yapacak. Ömer yeniden olayların içine girse de Defne ve Pamir'in yakınlaşmasına engel olamayacak. Pamir ile Defne'nin vakit geçirdiğini gören Ömer çileden çıkacak. Geçtiğimiz sezon söylenen yalanların ortaya çıkmasıyla rahatlayan Defne kendisine bir yol çizmek için önemli adımlar atacak.

16-10/21/kiralik-ask-defne.jpg

İlk 3'ten Aşağıya İnmiyor

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren sıradışı hikayesi ile seyircinin dikkatini çekmeyi başaran Kiralık Aşk, serüvenine başarılı bir şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz yıl oldukça başarılı bir yayın dönemi geçiren dizi bu yıl da başarısını istikrarlı bir şekilde sürdürüyor. Kiralık Aşk yeni yayın döneminde de reyting rakamlarında ilk üç sıradan aşağıya inmiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin