Kiralık Aşk dizisi final mi yapıyor? Son bilgiler

Kiralık Aşk dizisinin Ocak ayında final yapacağı iddiası sosyal medyayı karıştırdı. Hızlıca organize olan dizi hayranları konuyu kısa sürede Türkiye gündemine sokmayı başardı ve yapımcı firmadan yanıt gecikmedi.

Editör
05 Aralık 2016 - 17:46
İptal - Onay

Kiralık Aşk'ın Ocak ayında final yapacağı yönünde çıkan haberler, dizinin hayranlarını oldukça üzdü. Sosyal medya üzerinden kampanya başlatan dizinin takipçileri bu kararı #KiralıkAşkFinalOlamaz etiketiyle protesto etmeye karar verdi. Peki, başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç’un paylaştığı Kiralık Aşk final mi yapıyor, sosyal medyada da hızla yayılan haberler doğru mu? Edindiğimiz bilgiye göre alınmış kesin bir karar şimdilik yok. Dizinin kaderini gelecekteki reyting performansı belirleyecek. Reytingler yükselirse devam edecek, yok eğer düşerse final kararı alınacak.

Kiralık Aşk reyting oranları

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Final haberiyle takipçilerini üzen Kiralık Aşk’ın son bölümü 2 Aralık Cuma günü ekrana geldi. Dizinin son bölümünde Ömer kendi içinde lime lime olurken, büyük sırrını saklamakta ısrarcı davrandı. Sevdiği adamın bir derdi olduğunu anlayan Defne bu sırra erişmeye çabaladı. Ömer'in ise aklında sadece Defne'yi mutlu etmek vardı. Ömer, Defne'nin hayallerini tek tek gerçekleştirmek peşindeydi. Bir yandan şirkette de büyük bir telaş vardı. Çünkü İso bebek şirkete geldi. İşlerini ayarlayamayan Defne yeğenini şirkete getirmek zorunda kaldı. Bu durum Defne ile Ömer'in ilişkisinde yepyeni bir tecrübe oldu. Ve finalde ise uzun zamandır beklediğimiz olay nihayet gerçekleşti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin