Kiralık Aşk'ın Ömer'i Barış Arduç ekranlara dönüyor

Star TV’nin ilgiyle takip edilen ve büyük bir hayran kitlesine sahip dizisi Kiralık Aşk’ın Ömer'i ekranlara yepyeni bir projeyle geri dönüyor.

Sibel Karagöl
30 Ocak 2017 - 19:46
Gündem

Star TV’nin ilgiyle takip edilen ve büyük bir hayran kitlesine sahip dizisi Kiralık Aşk’ın başrolünde Ömer karakterini canlandıran Barış Arduç’tan hayranlarını sevindirecek bir haber geldi.

17-01/30/kira.jpg

Ömer karakteriyle yıldızı parlayan genç ve yakışıklı oyuncu Barış Arduç'un ekranlara veda etmesiyle özellikle genç takipçilerini derinden üzmüştü. Kiralık Aşk dizisin 20 Ocak Cuma akşamı final yapmasıyla dinlenmeye çekilen Barış Arduç, bir alışveriş merkezinde basın muhabirleri tarafından görüntülendi. 

17-01/30/alisveris.jpg

Kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle yanıt veren yakışıklı oyuncu, hayranlarını büyük bir sevince boğacak bir haber verdi. Yeni bir projesi olup olmaığı sorulan oyuncu, inzivasının kısa süreceğini açıklayan Arduç 1 ay kadar tatil yapacağını ama kısa süre içinde yeni bir projeyle ekranlara dönüş yapacağı müjdesini verdi.

Yeni projesi hakkında bilgi vermeyen oyuncu henüz nasıl bir dizide nasıl bir karaktere can vereceği konusunda açıklama yapmaktan çekindi. Kiralık Aşk dizisinde Elçin Sangu ile büyük bir fan kitlesi kazanan, genç oyuncunun yeni projesinde partnerinin kim olacağı şimdiden merak konusu oldu. 

Barış Arduç ve yeni projesi hakkında detaylı bilgi için sitemizi takip edebilirsiniz

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin