'Kiraz Mevsimi' bu akşam başlıyor!

''Kiraz mevsimi – Aşk zamanı olarak bilinir. Belki de çok kısa ama en sevilen dönem…''

resim yok
04 Temmuz 2014 - 09:46
Yeni Bölüm

''Kiraz mevsimi – Aşk zamanı olarak bilinir. Belki de çok kısa ama en sevilen dönem…''

'Kiraz Mevsimi' dizisi için geri sayım hızlandı!

Bu akşam görücüye çıkıyor.


İşte dizinin tüm ayrıntıları…

Kiraz Mevsimi dizisi konusu ne? Kiraz Mevsimi dizisi hangi oyuncular rol alıyor? Kiraz Mevsimi dizisi hakkında tüm haberler...

 

GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Fox'un yeni dizisi Kiraz Mevsimi, 04 Temmuz Cuma günü saat 20.30'da ilk bölümüyle ekranlara gelecek.

 

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Fox ekranlarında bu akşam başlayacak olan ve başrollerini Dağhan Külegeç, Özge Gürel, Nilperi Şahinkaya, Serkan Çayoğlu ve Fatma Toptaş gibi isimlerin paylaştığı yeni dizi 'Kiraz Mevsimi' iddialı bir şekilde geliyor.

Dizinin jenerik müziğini yapacak isim ise Türk pop müziğin sevilen seslerinden biri olan Aydilge olacak.

 

HİKAYESİ

Hikayesine kiraz mevsimi aşkın zamanıdır sözü ile giriş yapan senarist Aslı Zengin (Romantik Komedi 1-2) şimdi de genç moda tasarımcısı Öykü'yü (Özge Gürel) sunuyor bize. İstanbul'un tipik orta halli bir mahallesi, baş karakterlerin çıkış noktası olmanın ötesinde direnmekte olduğu değişim ile olayların merkezindedir.[reklam]

Öykü'nün çocukluk aşkı Mete (Dağhan Külegeç) ve onun ortağı Ayaz (Serkan Çayoğlu) arasında yaşadığı aşk ikilemi, yakın arkadaşı Şeyma'nın (Nilperi Şahinkaya) gizli oyunları ile iyice içinden çıkılmaz bir hal alır. Çapkın bekar Ayaz için ise Öykü'nün dünyasına girmesi gönlünü kaptırma riski de taşıyan eğlenceli bir oyun halini almıştır.

Öykü hayallerine ulaşmak için çabalarken mahalle ve insanları değişim rüzgarları ile savrulurlar. Kiraz mevsimi değişimin de mevsimidir.

 

İLK BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Öykü'nün en büyük hayali bir gün modacı Önem Dinçer'le tanışmak ve çizimlerini göstermektir. Moda evi açılışını fırsat bilerek hayalini gerçekleştirmek için açılışa giden Öykü, Önem'le tanışamasa da çizimlerini asistanına ulaştırmayı başarır. Bu bile Öykü için büyük bir adımdır. Hayatında heyecanlı bir bekleyiş başlamıştır.

Öykü'nün hayatındaki tek heyecan bu değildir. Çocukluk yıllarından beri aşık olduğu Mete'ye de açılmayı planlamaktadır. Ama hiçbir şey planladığı gibi gitmez ve Mete'yle olan ilişkisi büyük bir çıkmaza girer. Bu arada tesadüfler sonucu tanıştığı Ayaz'la aralarında daha ilk andan itibaren soğuk rüzgarlar esmeye başlar ama kader onları her fırsatta bir araya getirmeye kararlıdır.

 

 

'HAYAT AĞACI' YAKINDA BAŞLIYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin