Kiraz Mevsimi'nde Mete ve Öykü öpüşmesi rüya mı?

Kiraz Mevsimi dizisinde Öykü ve Mete öpüşme sahnesi rüya mı gerçek mi?

resim yok
10 Ocak 2015 - 01:04
Yeni Bölüm

Kiraz Mevsimi'nde Mete ve Öykü öpüşmesi rüya mı?

Dizinin fanlarını ayağa kaldıran o sahneler...

Kiraz Mevsimi dizisinde Öykü ve Mete öpüşme sahnesi rüya mı gerçek mi?


İşte 10 Ocak Cumartesi akşamı yeni bölümde yaşanacaklar...

Öykü ile kendini evcilik oyununa kaptıran Mete duygularına engel olamıyor ve Öykü'yü dudağından öpüyor. Peki, bu sahne gerçekten yaşanacak mı yoksa Ayaz'ın gördüğü kötü bir kâbus mu?

 

HAYAL Mİ GERÇEK Mİ?

Ayaz'ın, Mete ve Öykü'nün öpüştüğünü kendi gözleriyle gösteren videonun yankılarının gelmesi gecikmedi. Daha şimdiden sosyal medyada ''Mete'den nefret edenler'' başlıklı konular açılıp altına yorumlar yapılmaya başlandı bile.

Mete dost değilmiş demek ki diyenlerden, Ayaz'ın Mete'yi dövmesini isteyenlere kadar birçok konu tartışılmaya başlandı. Kimi seyirciler de Mete'nin Şeyma ile sevgili olduktan sonra bir şeytana dönüştüğünü ve en iyi dostunu sattığını belirtmekte. Bazıları ise bu sahnenin klasik bir sahne olduğunu ve Ayaz'ın gördüğü kötü bir kâbus olduğunu savunmakta.[reklam]

KİRAZ MEVSİMİ 27. BÖLÜM KONUSU

''Öykü benim için bambaşka. O bir kelebek gibi… Kanadında bir sürü öykü taşıyor. Masal kuşu gibi. Onunlayken her gün başka bir hikayenin başkahramanı oluyorsun.''

Ayaz Öykü'yle ilişkilerine yepyeni bir boyut kazandırmak üzere büyük bir sürpriz planlar. Birlikte şehir dışına doğru yolculuğa çıkarlar. İşyerinde yaşadığı can sıkıcı gelişmelerle morali bozuk olan Öykü için de bu küçük tatil iyi gelecektir. Ancak yolda yaşadıkları aksilikler Ayaz'ın bütün planını alt üst eder.

Ayaz tam herşeyi yoluna koymuşken, Mete'nin getirdiği haberler işlerin yeniden karışmasına sebep olur. Mete, Öykü'den şirketin geleceği için bir süre daha karısı rolünü oynamasını ister. Ayaz bu isteğe karşı çıkarken Öykü, Mete'yi yüz üstü bırakmak istemez.

Bu fikir ayrılığı, Ayaz ve Öykü için yeni bir inatlaşmanın başlangıcıdır. Oynadıkları evcilik oyunu Önem'in de hamlesiyle içinden çıkılmaz bir hal alır.

 

 

'BENİ BÖYLE SEV' SETİNE BASKIN! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin