resim yok
18 Eylül 2012 - 00:00

 

Altı yıl aradan sonra dizi setlerine dönen Mehmet Ali Erbil, yakında Kırım Kongo İmparatoru’nu oynadığı “Harem”le izleyici karşısına çıkacak.
 
Kene şeklinde taht  
 
Proje tasarımı ve senaryosu Gani Müjde’ye ait absürt komedi “Harem”, Mehmet Ali Erbil’i dizi setlerine döndürdü. Dizide kötülüğü dillere destan Kırım Kongo İmparatoru Ulan Bator’u canlandıran Erbil için kene şeklinde ilginç bir de taht hazırlandı.
 
 
Kahramanlar hayal ürünü    
 
Harem”in yaratıcısı Gani Müjde, “Muhteşem Yüzyıl’a rakip” haberleri için şunları söyledi: “Kamuoyunda yeni bir Osmanlı dizisi çekiliyor gibi yanlış kanılar oluştu. Ama bizimki Osmanlı dizisi değil. “Harem”deki tüm mekan ve kişiler hayal ürünü. Bizi ‘Muhteşem Yüzyıl’dan ayıran en temel özelliğimiz de bu.”      
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin