resim yok
13 Haziran 2012 - 00:00

 

Bu yıl 39’uncusu düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni, müzik, sinema, televizyon ve moda dünyasının yıldızlarını Haliç Kongre Merkezi’nde buluşturdu. Tören öncesi kırmızı halıda boy gösteren ünlüler, renkli görüntüler yarattı.
RÖPORTAJ YAPTI
 
Tören, hurriyet.com.tr’den de canlı olarak yayınlandı. Tülin Şahin, Hürriyet Dünyası için törene katılan sanatçılarla röportajlar yaptı.
SINIRLARI ZORLADI
 
Törenin en cüretkâr ismi, kuşkusuz Ebru Şancı’ydı. Şancı, ‘kasık dekoltesi’yle gecenin en çok konuşulan isimleri arasına girdi. Kırmızı halıda özel hayatıyla ilgili soruları da yanıtlayan manken, İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo’yla aşk yaşadığı iddiası için “İdo platonik, o yaşlarda olur” diye konuştu. Şancı, adının aşk dedikodularına karıştığı futbolcu Fernando Muslera için de “Muslera için yorum yapmıyorum. Belki birlikteyimdir, belki değilimdir” dedi.
 
KARDEŞLER BİR ARADA
 
Uzun süren küslüğün ardından geçen yıl babalarının cenazesinde barışan Açelya ve Naz Elmas kardeşler objektiflere birlikte poz verdiler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin