resim yok
21 Mart 2013 - 00:00

Seksi manken Kıvanç için geldi...

 

Victoria’s Secret'ın yeni modellerinden Sara Sampaio, şu sıralar Kanal D ekranlarında büyük ilgiyle izlenen Kuzey Güney dizisi ile boy gösteren Kıvanç Tatlıtuğ’la birlikte rol alacağı reklam filminin çekimleri için İstanbul’a geldi.

 

Mavi'nin çekimleri için buluşuyorlar...


Kıvanç Tatlıtuğ, Mavi’nin 2013 ilkbahar–yaz kampanyası için çekilecek reklam filminde Victoria’s Secret modeli Sara Sampaio ile kamera karşısına geçecek.

Markanın 2013 ilkbahar-yaz kataloğunda da yer alan 1991 doğumlu Portekizli model, çekimler için geçtiğimiz gün İstanbul’a geldi. Sempatik hareketleriyle dikkat çeken güzel manken İstanbul'a ise hayran kaldı.

 

 

''İstanbul çok güzel''


Marmara Pera Otel’de konaklayan ve İstanbul’dan çok etkilendiğini söyleyen 81 - 60 - 87 ölçülerindeki Sara Pinto Sampaio, Twitter’daki sayfasına “İstanbul çok güzel” diye yazdı.

 

 

Kuzey Güney 66. bölüm ilk sahne için tıklayın

 

Kuzey Güney 66. bölüm son sahne için tıklayın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin