Kıvanç Tatlıtuğ 90 gün Rusya'da olacak!

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaşacağı 'Kurt Seyt&Shura' dizisinin ekibi, çekimler için Rusya’ya gidiyor.

resim yok
29 Ekim 2013 - 10:40
Magazin

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaşacağı 'Kurt Seyt&Shura' dizisinin ekibi, çekimler için Rusya'ya gidiyor.

 

ST. PETERSBURG'DA

Nermin Bezmen'in aynı adlı romanından uyarlanan dizinin ilk bölümleri, St. Petersburg'da çekilecek.

 

ÜÇ AY BOYUNCA

Dizi ekibi, Kasım sonunda gidecekleri şehirde üç ay boyunca çekim yapacak.

Rus Çarı'nın muhafız alayında yer alan Seyt ile soylu bir Rus ailenin kızı olan Shura’nın Rusya'dan İstanbul'a uzanan öyküsünü anlatan dizinin çekimleri Rusya’nın yanı sıra Bulgaristan, Ukrayna ve İstanbul’da kurulan platolarda yapılacak.

 

HEDEF: OCAK AYI

Senaryosunu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu’nun kaleme aldığı 'Kurt Seyt&Shura'nın Ocak ayında Star TV’de ekrana gelmesi planlanıyor.

 

İMAJINI DEĞİŞTİRDİ

Nermin Bezmen'in aynı isimli kitabından uyarlanacak olan Ay Yapım'ın yeni dizisi Kurt Seyt'in çekimlerine hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni imajı için çalışma yapıyor. Çekimleri yurt dışında başlanacak olan yeni dizisi için konuşan Tatlıtuğ;

 

''Yeni rolüm için imaj değişikliği yapacağım. Şu anki görüntüm oynayacağım karaktere uygun değil. Şu an için deneme yanılma yöntemi yaşıyoruz. Çalışmalar devam ediyor'' dedi.

 

KIVANÇ'A 60 BİN ZEYNEP'E 40 BİN

Sezonun en iddialı işlerinden olması beklenen Kurt Seyd dizisinin başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın alacağı ücretler belli oldu.[reklam]

Rus askeri Kurt Seyt'i oynayacak olan Kıvanç Tatlıtuğ diziden bölüm başına 60 Bin TL, Kurt Seyt'in dizide tutkulu bir aşk yaşayacağı, Aristokrat ailenin kızı Shura'yı canlandıracak olan Farah Zeynep Abdullah ise diziden bölüm başına 40 Bin TL kazanacak.

Bu arada Kıvanç Tatlıtuğ'un diziden kazanacağı bir yıllık parasını peşin aldığı öğrenildi.

 

YENGE KIVANÇ'IN DİZİSİNDE

Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder’ın eşi Yolanthe Cabau, Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisinde rol alacak.

 

YENİ DİZİYE YENİ İMAJ

Kuzey Güney'in hemen ardından yeni dizi çalışmalarına başlayan Kıvanç Tatlıtuğ, yeni rol için imajını da değiştirdi. Tatlıtuğ, seyirci karşısına Çar Nikola’nın muhafız alayındaki genç bir üsteğmenken Bolşevikler’in ölüm listesine giren ve bir taka dolusu silahla İstanbul’a gelen Kurt Seyt olarak çıkacak. Oyuncu, bu rol için görüntüsünü de değiştirip sakal bıraktı.

 

 

TATLITUĞ VE SERENAY SARIKAYA ARASINDA NELER OLUYOR? İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin