Kıvanç Tatlıtuğ hangi programdan gelen teklifi reddetti?

Kıvanç Tatlıtuğ hangi programı reddetti?

resim yok
24 Haziran 2014 - 15:32
Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ hangi programı reddetti?

Kıvanç 'yokum' dedi, Beren ise ...

Kenan Işık'ın tedavisi boyunca 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasını her gün bir ünlü sunuyor.


Vatan Gazetesi'nden Gülşen Yüksel bugün köşesinde 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasıyla ilgili bir yazı kaleme aldı..

 

İŞTE O YAZI

''Kenan Işık'ın tedavisi boyunca 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasını her gün bir ünlü sunuyor. Dün akşam Işık'ın koltuğuna Kenan İmirzalıoğlu oturdu.

Size diğer sürpriz isimleri de söyleyeyim. Acun Ilıcalı ve Halit Kıvanç yakında 'son kararınız mı' diye soracak.

 

ŞAŞIRTAN İSİM

Ve gelelim beni en çok şaşırtan isme...

Bu aralar düğün hazırlığı içinde olan Beren Saat de yarışmayı sunmak için hazırlıklara başlamış. Aslında geçen hafta çekimler yapılacakmış ama Beren Saat'in yoğunluğu nedeniyle başka tarihe ertelenmiş.[reklam]

Beren'in takipçileri bilir. Televizyon programlarına katılmayı pek sevmez. En son hangi programa katıldığını inanın hatırlamıyorum bile.

 

BU TEKLİFE KİM HAYIR DER?

Ama söz konusu Kenan Işık olunca hiç düşünmeden 'evet' demiş. Şimdi diyeceksiniz 'bu teklife kim hayır' der ki? Hayır diyen de var. Duyduğumda çok da yadırgamadım.

Sevgilisi Başak Dizer'le tatil fotoğraflarıyla gazete sayfalarını süsleyen Kıvanç Tatlıtuğ gelen teklifi geri çevirmiş. Daha doğrusu 'Ben yapamam, beceremem' diye yanıt vermiş.

Kıvanç'ın röportaj yapmayı sevmediğini, TV programlarında da rahat edemediğini bildiğim için bu duruma çok şaşırmadım.''

 

 

KIVANÇ TATLITUĞ'U ÇİLEDEN ÇIKARAN OLAY! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin