resim yok
11 Haziran 2014 - 16:04
Magazin

Ünlü oyuncu işinden mi oldu?

Kurt Seyit ve Şura-İstanbul dizisinde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ ile Engin Şenkan geçtiğimiz günlerde sette kavga etmişti.

 

Son günlerde medyada çıkan haberler nedeniyle Ay Yapım daha fazla sessiz kalamadı ve bir açıklama yayınladı.

 

İşte detaylar:

 

İŞTE O AÇIKLAMA METNİ

Dizinin yapımcısı Ay Yapım, yaşanan kavga sonrası Engin Şenkan'ın diziden gönderildiği yönünde çıkan haberler üzerine bir açıklama yaptı:

''Kurt Seyit ve Şura-İstanbul dizisinin sezon finali nedeniyle yoğun çalışılan setiyle ilgili çeşitli mecralarda haberler çıkmaktadır.
 
Ay Yapım olarak projelerimizde huzurlu çalışma ortamını ilk koşul olarak görmekteyiz.

 

'ÜZÜNTÜYLE KARŞILIYORUZ''

Uzun yıllardır sorunsuz, olaysız çalıştığımız herkesin takdirini kazanmış Sayın Kıvanç Tatlıtuğ'un adının da, 45 yılını oyunculuğa ve sanata vermiş  Sayın Engin Şenkan'ın adının da böyle haberlerle anılmasını üzüntüyle karşılıyoruz.[reklam]

''KABUL EDEMİYORUZ''

Sette yaşanan anlık bir durumu 'ne olduğunu tam olarak da bilmeden’', kişilerin özel hayatlarını ve ailelerini dahil edilerek magazin yorumuyla sunulmasını ise hiç kabul edemiyoruz.
 
Şunu da özellikle belirtmek isteriz ki, yaşanmış olan durum sebebiyle işini kaybeden kimse olmamıştır.

 

''SENARYO GEREĞİ...''

Sayın Engin Şenkan, senaryo gereği rolünü tamamlamış olduğundan önümüzdeki sezon Kurt Seyit ve Şura-İstanbul'da yer almayacaktır.
 
Dizinin kronolojik seyri ve İstanbul hikayesi yayın öncesi planlandığı gibidir.''

 

 

ARAP KADINLARIN EN BEĞENDİĞİ TÜRK OYUNCULARIN LİSTESİ!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin